FAQ - Veel gestelde vragen

Wat is dLcompare?

dLcompare is een prijsvergelijkingssite die onze gebruikers de laagste marktprijzen toont voor Videospelletjes (PC en nieuwste/oude consoles generaties), DLC's, Game Cards, en Software. Kies het gewenste product, vergelijk de prijzen van onze geselecteerde retailers en koop de beste optie!

Wat zijn de beste praktijken voor online winkelen? 

— Maak een vaste account aan op de website van de winkelier. Als je een Paypal gebruiker bent, raden we je aan dezelfde mail die je voor je Paypal account gebruikt, te gebruiken voor de contactmail op de website van je webwinkelier.

— Vul de gebruikersinformatie op je winkeliers-account correct in, net zoals je deed voor je online betalingsformulier.

— Bij aankopen met een creditcard worden minder identiteitscontroles uitgevoerd dan bij Paypal. Lees de commentaren over de winkeliers op onze website, en laat gerust je gedachten achter of ze goed of slecht zijn.

— Overweeg bij de beoordeling van je webwinkelier dat mensen vaker een commentaar achterlaten om ontevredenheid en teleurstelling uit te drukken dan tevredenheid.

— Verzeker je ervan dat het product dat je wilt kopen beschikbaar is (voorbestelling, niet in voorraad, of andere gevallen).

— Activeer je product (of CD-Key) zo snel mogelijk na ontvangst om te controleren of de sleutel geldig is.

Waarom is er zo'n groot verschil tussen de prijzen in je prijsvergelijker? 

Veel winkeliers staan dLcompare toe de laagste prijzen op de markt te vinden en weer te geven, inclusief promoties of specifieke uitverkoop. Winkeliers zijn niet aan dezelfde BTW-regeling onderworpen, zodat hun prijzen kunnen verschillen naargelang hun geografische ligging. Het verschil in valuta-waardering, zoals bij de dollar en de euro, kan een andere factor zijn die het prijsverschil tussen handelaars beïnvloedt. Ook de strijd tegen piraterij in opkomende landen leidt tot prijsdalingen. Tenslotte hebben sommige handelaars geen exploitatie-overeenkomst met uitgevers, waardoor ze de prijs kunnen bepalen zoals ze willen, zonder enig plafond.

Uhm, is het allemaal legaal?

Natuurlijk is het dat wel!!!

Als je je spellen activeert via grote download platforms, respecteer je de DRM normen en verzeker je dat de uitgever zijn recht krijgt, want die platforms garanderen dat je spel geldig is.

Sommige winkeliers bieden je de kans om via vertraagde verzending de officiële winkeldoos van je spel te krijgen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je spel niet nagemaakt is.

Bekijk de Steam lijst van spellen die met een CD-Key geactiveerd kunnen worden.

Als je nog steeds twijfelt over de beschikbare aanbiedingen, kies dan een van onze "Officiële winkeliers" en wees gerust. official-store

We garanderen 100% het gebruik van deze winkeliers omdat ze een exploitatie-overeenkomst met de uitgevers hebben.

Om maximale veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen, koopt het dLcompare team regelmatig en anoniem spellen bij zijn partners om de levertijden te controleren en na te gaan of de klantenservice in staat is te reageren en de meest voorkomende problemen op te lossen.

Wat bedoelen jullie met "Top Winkel"? DLCompare top retailer

 

We zetten onze best beoordeelde verkopers in de kijker met het "Top Winkel" logo. We beoordelen onze partner winkeliers anoniem van wie de samenwerking ouder is dan zes maanden. Ons werk bestaat uit het selecteren van de beste  webwinkels om je het veiligste en compleetste aanbod te bieden.
 

Hoe krijg ik mijn spel?

Je kunt kiezen of je een digitale versie of een doosversie van je spel in de winkel wilt krijgen. Als je op het spel dat je wilt kopen geklikt hebt, zie je een tabblad "Digital Download" en een tabblad "Retail box", aan jou de keus.

Sommige spellen vereisen online activatie, ook al kun je ze als boxed versie kopen.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik het spel dat ik koop ook zal kunnen spelen?

Als je een prijs ziet voor een bepaald product, betekent dat dat je het in jouw regio kunt activeren. We tonen je altijd en alleen de beste prijzen voor de producten die je in je regio kunt downloaden en spelen. We zouden nooit een spel tonen dat je in je geografische gebied niet kunt downloaden en activeren.

Waarom heb ik een winkel gezien die lagere prijzen voorstelt?

Ons prijs-vergelijkings-gereedschap kan niet naar alle online cd-key verkopers verwijzen.

Bovendien streven we ernaar de kwaliteit en de ernst van onze partners te garanderen. Het is bijna onmogelijk om ALLE online winkels op het Internet in de gaten te houden. Daarom zouden we onze gebruikers geen veilig en betrouwbaar aanbod kunnen garanderen. .

Pas dus op voor al te aantrekkelijke aanbiedingen en aarzel niet ons te contacteren voor vragen over deze zaken. De meeste websites die dezelfde dienst als wij aanbieden worden niet door PLAYERS beheerd en hechten dus weinig of geen belang aan de kwaliteit van de dienstverlening van hun partners.

Hoe zit het met de compatibiliteit van een spel met een online platform?

Als je de pagina van een spel bezoekt, staan er altijd verschillende platform icoontjes die de compatibiliteit aangeven.

Hier volgt een legenda van de meest voorkomende download platform icoontjes:

steam logoSteam
epic logoEpic Games
origin logoEA App
battle.net logoBattle.net
gog logoGoG
Ubisoft StoreUbisoft Store
psn logoPlaystation Network
xbox logoXbox Live
nintendo logoNintendo Eshop
downloadUitgever of handelaar downloaden

Ik verwacht mijn CD-Key al een paar uur en heb nog steeds niets ontvangen. Wat kan ik doen?

  • Geen paniek :)
  • Controleer allereerst je e-mail inbox, vooral de "Spam" map.
  • Als je je bestelling 's nachts plaatste, is het mogelijk dat je iets langer moet wachten dan verwacht. Dit is heel gebruikelijk.
  • Het is belangrijk op te merken dat sommige winkeliers leveringsvertragingen tot 24 uur hebben, dus maak je geen zorgen als het je eerste aankoop via onze website is.
  • Als je je produkt nog steeds niet ontvangen hebt, weet dan dat de winkeliers een klantendienst hebben die bereikbaar is via e-mail of via een speciale interface op hun website, zoals "live chats".

Tenslotte, als geen van deze oplossingen succes heeft, wees dan gerust want dLcompare is bereid te helpen (we kunnen echter geen gegarandeerd resultaat geven). Neem gerust deel aan onze Discord live chat om het probleem dat je ondervond verder te bespreken

Beloningsprogramma? Wat is dat?

We lanceerden onlangs ons Beloningsprogramma, een amusant spel waarmee onze gebruikers CD keys en Gamecards kunnen winnen door enkele acties uit te voeren, zoals het  achterlaten van een commentaar op een spel  of  het beoordelen van onze producten . Volg deze  link naar de Beloningsprogramma pagina voor meer informatie over hoe je elke maand gratis prepaid kaarten en spellen kunt krijgen... of zelfs wekelijks als je geluk hebt!

Ik ben manager van een online winkel. Ik ben dol op jullie service en zou mijn website graag aan jullie prijsvergelijker toevoegen. Wat moet ik doen?

Om je website aan ons prijsvergelijker toe te voegen, hebben we een aantal hulpmiddelen en gegevens nodig. Om die te verstrekken, moet je het juiste formulier op onze contact pagina invullen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief