BG PPC IG EN
 
 

Alien: Isolation en Hand of Fate 2 zijn gratis op de PC

Alien: Isolation en Hand of Fate 2 zijn gratis op de PC

Het is niet ongebruikelijk dat Epic Games Store gratis spellen op de PC aanbiedt. In feite doet het digitale distributieplatform van de makers van Fortnite dat al een hele tijd minstens een keer per week en we zijn er aan gewend. De verscheidenheid aan spellen die ze aanbieden is vrij groot en bestrijkt een heleboel genres, maar deze week zijn er twee gratis beschikbare spellen die een opmerking verdienen: Hand of Fate 2 en Alien: Isolation.

Aan de ene kant is Alien: Isolation een voortreffelijk survival horror spel dat de Alien franchise naar een nieuw niveau tilt. In plaats van je te concentreren op het vechten tegen de dodelijke Xenomorphs in een verlaten ruimtestation, bevat het spel een diepere verhaallijn die veel dichter bij de oorspronkelijke Alien film uit 1979 staat. Spelend als de dochter van de legendarische Ellen Ripley kom je aan op de Sevastopol, een ruimtestation dat aan boord de zwarte doos bewaart die teruggevonden is uit de Nostromo, het ruimteschip waarin je moeder jaren geleden verdween. Maar zodra je op het station aankomt ontdek je dat het communicatiesysteem ervan offline is en dat de plaats vreemd verlaten lijkt. Het duurt niet lang of je ontdekt dat een buitenaards wezen de oorzaak van dit alles is, en je zit gevangen in een nachtmerrie die lijkt op die welke je moeder in het verleden beleefde.

 

 

Aan de andere kant is Hand of Fate 2 de tweede titel in een serie dungeon crawlers die een nogal vernieuwend systeem biedt om zijn avonturen te genereren. Het spel gebruikt een deck systeem om aleatory paden te genereren die je kunt verkennen terwijl het verhaal zich ontvouwt. Je kiest welke kaarten in het avontuur aanwezig zullen zijn, en deze kunnen allerlei gebeurtenissen, uitrusting, metgezellen, en meer omvatten. Naarmate je verder komt in elk spel, neem je verschillende uitdagingen aan en vecht je tegen vijanden, waardoor je meer kaarten vrijspeelt die je later kunt gebruiken om meer avonturen te maken. Het spel biedt een hoog herspeelbaarheidsgehalte met veel kaarten om vrij te spelen en mogelijke combinaties in je avonturen.

 

 

Beide spellen zijn momenteel gratis verkrijgbaar vor de PC via Epic Games Store en je kunt ze tot volgende week donderdag claimen.

  • Officiële website : Hand of Fate 2
  • Categorieën : Actie , Rollenspellen
  • Uitgever : Defiant Development
  • Ontwikkelaar : Defiant Development
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 7 november 2017
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief