Rockstar maakt alle Max Payne 3 en L.A. Noire DLC gratis

Rockstar maakt alle Max Payne 3 en L.A. Noire DLC gratis

Soms is het best moeilijk om de reden achter sommige acties te begrijpen als het om ontwikkelaars van videospelletjes gaat. Wat gisteren gebeurde met Rockstar Games zou je als een goed voorbeeld kunnen beschouwen. Zowel Max Payne 3 als L.A. Noire zijn spellen die al een hele tijd verkrijgbaar zijn. Het eerste kwam uit in 2012 en als derde deel in de populaire derde-persoons schietreeks volgt het de avonturen van Max Payne terwijl hij in een oorlog tussen rivaliserende bendes in São Paulo, Brazilië, wordt getrokken. Aan de andere kant is L.A. Noire een actie-avontuur uit 2011 dat zich richt op strafrechtelijk onderzoek in de stad Los Angeles in 1947. Zoals je ziet is het enige dat ze gemeen hebben dat je in beide spellen te maken krijgt met misdadigers, maar op een heel verschillende manier.

 

 

Daarom is het niet eenvoudig de redenen te begrijpen die Rockstar Games ertoe gebracht hebben beide spellen zo veel jaar later bij te werken om alle extra inhoud die voor beide spellen tot op heden op de PC verscheen gratis te maken. De updates werden gisteren aangekondigd en verrasten iedereen.

Als je Max Payne 3 op de PC bezit, heb je ook toegang tot tal van uitbreidingspakketten, waaronder Hostage Negotiation Pack, Painful Memories Pack, Deathmatch Made in Heaven Pack, en meer. Als je L.A. Noire op PC bezit zijn er nu verschillende extra zaken die je kunt onderzoeken, waaronder The Naked City, A Slip of the Tongue, Nicholson Electroplating, en andere. Helaas geldt de update niet voor de L.A. Noire: The VR Case Files versie van het spel, dus als je het spel op VR speelde verandert er niets voor je.

 

 

Het is duidelijk dat het gratis krijgen van inhoud geen reden tot bezorgdheid is, maar het laat je wel afvragen wat de redenen erachter zijn, en we kunnen niet vermijden te denken, waarom zo laat?

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

5.53€
L.A. Noire
L.A. Noire
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief