Anno 1800 kondigt een derde Season Pass aan

Anno 1800 kondigt een derde Season Pass aan

Anno 1800, bijna drie jaar geleden uitgekomen, is de nieuwste vertegenwoordiger van de cult strategie- en managementspelserie. Na ons vele tijdperken te hebben laten ontdekken, ook toekomstige, concentreert het nieuwste deel in de Anno serie zich op de industriële revolutie in de 19e eeuw. Sinds de release heeft het spel veel extra inhoud gekregen, vooral via Season Passes, die al in totaal zes DLC's aan Anno 1800 hebben toegevoegd.

Maar Ubisoft lijkt het daar niet bij te willen laten en heeft zojuist de inhoud van Seizoenpas 3 voor Anno 1800 onthuld. Net als de eerste twee zal hij drie DLC's bevatten, die elk een eigen set nieuwe inhoud voor het spel zullen brengen.

DOCKLANDS Tover je stad om tot een internationaal handelscentrum met een modulair pakhuissysteem en gebruik je handelscontacten om een monopolie te krijgen op je favoriete goederen.

TOURIST SEASON Laat het nieuwe bewonersniveau Toerist in je hotels verblijven en vermaak ze met restaurants en rondleidingen langs bezienswaardigheden zoals het nieuwe Tower-monument.

THE HIGH LIFE Verander de skyline van je rijk met de bouw van de eerste wolkenkrabbers, en hou je investeerders tevreden met winkelcentra en de bouw van het grootste monument van de stad: het Empire Building.

 

 

We zullen niet lang hoeven te wachten om van een deel van deze nieuwe inhoud voor Anno 1800 te genieten, want Docklands komt beschikbaar op 23 februari. Het Tourist Season komt in de lente, en The High Life deze zomer. Seizoenpas 3 is ook inbegrepen in de Year 3 Gold Edition die het basisspel en Season Pass 3 bevat, maar ook in de Anno 1800 Year 3 Complete Edition, die het spel en alle Season Passes bevat.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief