Bethesda kondigt een nieuw Indiana Jones-spel aan

Bethesda kondigt een nieuw Indiana Jones-spel aan

Indiana Jones is niet alleen de hoofdrolspeler van een aantal gedenkwaardige films die een van de meest epische avonturenseries in het bioscoopverhaal vormen, maar heeft in de loop der jaren ook als inspiratiebron gediend voor een aantal videogames. De onverschrokken archeoloog is een favoriet van de fans en hoe gevaarlijk het avontuur ook is en hoe slecht zijn tegenstanders ook zijn, hij vindt altijd een manier om ons te verrassen en ontsnapt ongedeerd op de meest onverwachte manieren. Met de recente aankondiging van Disney dat Lucasfilm Games zou terugkeren als een merk dat "alle spellen van Lucasfilm" samenbrengt, verwachtten we over een nieuw Star Wars spel te horen, maar het blijkt dat het Bethesda en MachineGames zijn die aan het eerste spel van het merk werken, en het wordt een Indiana Jones spel.

 

 

In de bovenstaande video kun je twee iconische elementen onderscheiden die fans van Indiana Jones niet kunnen missen: zijn zweep en zijn hoed. Ook de muziek in de teaser is onmiskenbaar en wijst direct naar de beroemde avonturier. Tot nu toe is er nog niets over het spel onthuld, maar we verwachten er de komende maanden meer over te horen. Als ontwikkelaars van de Wolfenstein-serie heeft MachineGames een ruime ervaring met het maken van spellen waarin je tegen nazi's vecht, die toevallig dezelfde vijanden hebben als Indiana Jones in de films. Daarom zullen ze zich thuis voelen tijdens het werken aan het nieuwe spel, ook al zal het waarschijnlijk een minder gewelddadige aanpak van de actie zijn dan Wolfenstein: Youngblood of Wolfenstein: Cyberpilot, hun laatste twee creaties.

We zijn er volledig zeker van dat Indiana Jones de dingen op een andere manier zal aanpakken dan B.J, Blazkowicz, maar we denken ook dat er veel potentieel is voor een goed avonturenspel gebaseerd op films van de beroemde archeoloog en avonturier. We kunnen niet wachten om meer te weten te komen over het nieuwe Indiana Jones spel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief