You are here
We also support
 
 
 
 

Danganronpa serie landt als pakket op Nintendo Switch

Danganronpa serie landt als pakket op Nintendo Switch
NEWS 16 jun. 2021 11:00

De spellen in de Danganronpa serie draaien om een nogal gruwelijke situatie, maar de aanpak van Spike Chunsoft creëerde een franchise die snel favoriet werd bij de fans, vooral bij liefhebbers van spellen als Persona. De premisse is nogal angstaanjagend: een groep middelbare scholieren wordt gedwongen elkaar te vermoorden om te ontsnappen uit de school waar ze gevangen zitten. De kwade geest achter dit alles verbergt zich achter de gedaante van Monokuma, een sadistische beer die een iconisch personage in de serie is geworden.

De mechanica van Danganronpa lijkt op een bepaalde manier op die in Among Us. Als er een misdaad gepleegd wordt, moeten de leerlingen een proces houden om uit te maken wie de dader is. Als ze juist raden wordt de moordenaar terechtgesteld, maar falen ze bij het raden van wie schuldig is, dan mag de dader de school verlaten en worden alle anderen terechtgesteld... Dit alles dient als excuus om een spannende gameplay te leveren die visuele roman elementen combineert met minigames en dialogen en die de aandacht van veel spelers heeft getrokken. De Danganronpa serie heeft verschillende afleveringen en komt dit jaar naar Nintendo Switch met een leuke bonus.

 

 

Danganronpa Decadence is aangekondigd tijdens E3 2021. De verzameling zal de drie hoofdtitels in de serie in één pakket bevatten, namelijk Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Danganronpa 2: Goodbye Despair, en Danganronpa V3: Killing Harmony. Elk van de spellen zal ook apart verkrijgbaar zijn op Nintendo's spelcomputer, maar als je het pakket krijgt, krijg je ook toegang tot het digitale bordspel Danganronpa S: Ultimate Summer Camp. 

De verschijningsdatum van Danganronpa Decadence moet nog worden bekendgemaakt, maar als je een van die spelers was die hoopten de spellen uit de serie op Nintendo Switch te kunnen spelen, zul je blij zijn te weten dat je ze nu allemaal samen in een enkele bundel kunt krijgen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief