De problemen van Nioh 2 op de PC zijn opgelost

De problemen van Nioh 2 op de PC zijn opgelost

Het goede van het internet en de mogelijkheid om spellen na lancering bij te werken is dat je ze op alle mogelijke manieren kunt aanpassen. Of het nu is om extra inhoud toe te voegen of om problemen te verhelpen, het is een erg handige manier van doen die ontwikkelaars een beetje speelruimte geeft als er iets mis gaat. Bij consolegames is het vrij duidelijk met welk soort systeem je te maken hebt en verandert er niet veel, maar voor de PC zijn er vrij veel mogelijke hardware combinaties en je spel moet op zo veel mogelijk feilloos werken. Maar soms als je een spel patcht maak je het uiteindelijk erger, en dat is precies met Team Ninja overkwam met Nioh 2 niet al te lang geleden.

De release van update 1.27 voor Nioh 2 bracht een aantal toevoegingen aan het spel en repareerde een paar bugs, maar het veroorzaakte ook een groot probleem dat de ontwikkelaars niet meteen konden verhelpen. Het spel crashte willekeurig waardoor de ervaring van de speler werd verpest. We hebben er even op moeten wachten tot Team Ninja een nieuwe update uitbracht die de problemen die de vorige veroorzaakte verhielp. Het probleem lijkt nu verdwenen en Nioh 2 crasht niet meer, maar de nieuwe update heeft ook een paar andere fixes gebracht waar degenen die het spel op 120 FPS spelen van zullen houden, want ze maken het spel stabieler en vloeiender.

 

 

Het kan zijn dat je eerst iets moet breken voor je het repareert, maar we zouden niet blijer kunnen zijn dat Nioh 2 weer normaal werkt. Het spel biedt je immers de mogelijkheid om tegen hordes yokai te vechten tijdens de Sengoku periode in Japan, en de spectaculaire graphics dragen bij tot het scheppen van een duistere en epische sfeer die de aandacht van veel fans heeft getrokken.

Als je je in die wereld wilt verdiepen, hoef je natuurlijk alleen maar onze prijsvergelijker te bezoeken om Nioh 2 tegen de beste prijs te vinden. Vergeet niet dat Nioh 2: The Complete Edition ook verkrijgbaar is, en het bevat het basisspel en de drie uitbreidingen, The Tengu's Disciple, Darkness in the Capital, en The First Samurai.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

24.90€
Nioh 2
Nioh 2
  • Officiële website : Nioh 2
  • Categorieën : Actie , Rollenspellen
  • Uitgever : Koei Tecmo
  • Ontwikkelaar : Team Ninja
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 maart 2020
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief