De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket is al verkrijgbaar

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket is al verkrijgbaar

Eerst geplaagd op sociale media door SimGuru en daarna onthuld op 12 januari, is De Sims 4 Paranormaal een nieuw inhoudspakket dat eindelijk voor alle spelers beschikbaar is. We kregen een glimp te zien van het soort inhoud dat in het accessoires pakket zal zitten in de aankondigingsvideo die de onthulling begeleidde. Het is ook belangrijk op te merken dat Paranormal Phenomena een accessoires pakket is, geen spelpakket. Als we het willen verduidelijken, is dat omdat het nieuwe gameplay voorwerpen bevat, naast de voorwerpen voor de spelstand Creëer een Sim en de spelstand Bouwen.

De Sims 4 Paranormaal brengt twee grote gameplay toevoegingen aan het spel: het Haunted House terreintype en de op zichzelf staande paranormaal onderzoeker carrière. Hoewel spoken al lang in het spel voorkomen, voegt Paranormal Phenomena nieuwe toe (de kleine geesten die we in de trailer zien) en geeft je de mogelijkheid om op verschillende manieren met ze om te gaan. Bovendien daagt een van de activiteiten in De Sims 4 Paranormaal je uit om zeven opeenvolgende nachten in een spookhuis te overleven, wat je enkele beloningen oplevert als het je lukt.

 

 

Terwijl ze genieten van de nieuwe inhoud in De Sims 4 Paranormaal, vragen veel spelers zich af wat De Sims in de toekomst nog meer voor ons in petto zou kunnen hebben. Terwijl er nog niets onthuld is over eventuele andere toekomstige uitbreidingspakketten voor De Sims 4, zijn er onlangs een paar vacatures voor De Sims 5 vrijgegeven. We hebben er ook al een paar gezien, en ze lieten doorschemeren dat het volgende spel in De Sims franchise een meerspelerspel zal zijn. Een van deze aanbiedingen is voor de functie van "Senior CAS Artist" en het lijkt deze hypothese te ondersteunen, want de eisen omvatten "belangstelling voor het ontwikkelen van een nieuw economisch model zoals een abonnementsdienst en cross-platform".

We zullen nog even moeten wachten om meer over deze zaak te weten te komen. Voorlopig is De Sims 4 het beste spel voor fans van de serie en je vindt de spelpakketten ervan tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker.

6.05€
The Sims 4
The Sims 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief