Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

De volgende update van GTA Online staat in het teken van afstemming

De volgende update van GTA Online staat in het teken van afstemming
NEWS16 jul. 2021 11:00

Het zou logisch zijn te denken dat zovele jaren na de lancering van GTA V Rockstar Games het volgende deel in de serie al gelanceerd zou hebben, maar dat is niet gebeurd. Dat betekent niet dat de spelers het spel in de steek gelaten hebben, maar juist het tegendeel. GTA V blijft een van de populairste spellen, dankzij de ongelooflijke mate van vrijheid die het de spelers geeft, vooral in de online modus, maar ook omdat Rockstar Games via gratis updates inhoud aan het spel blijft toevoegen. Een nieuwe grote update komt volgende week en die zal extra inhoud bevatten voor wie houdt van een van de belangrijkste kenmerken van GTA Online: coole auto's.

 

 

Los Santos Tuners is een nieuwe update voor GTA Onlinedie op 20 juli van start gaat. Ze zal tal van nieuwigheden brengen voor wie graag zijn voertuigen aanpast, te beginnen met de LS Car Meet, een ruimte waar je kunt socialiseren met andere spelers die geïnteresseerd zijn in tuning en kunt pronken met de auto die je zoveel uren kostte om aan te passen. Natuurlijk komt er ook een racebaan waar je naar hartelust kunt racen en de nieuwste auto's van het spel kunt testen. Je krijgt ook toegang tot een nieuw progressiespoor, Reputatie, waarmee je unieke tatoeages en aanpassingsmogelijkheden kunt vrijspelen. Zoek je wat werk, dan is de LS Car Meet de perfecte plek om wat baantjes op te pikken. Zoals je je kunt voorstellen, zal de Los Santos Tuners update ook nieuwe auto's aan GTA Online toevoegen.

Als je een Grand Theft Auto fan bent krijg je volgende week toegang tot al deze inhoud in het spel. Ben je een van die weinige personen die zich nog in de wereld van GTA V moeten verdiepen, dan kun je het spel op elk moment tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief