Dead by Daylight vraagt om je medewerking om te verbeteren

Dead by Daylight vraagt om je medewerking om te verbeteren

Dead by Daylight biedt een spannende horrorervaring die niemand onverschillig laat. De asymmetrische multiplayer van de game wordt al sinds de release door veel fans gekoesterd en is in de loop der tijd alleen maar beter geworden. Behaviour Interactive heeft veel extra content uitgebracht om de game fris te houden, waaronder nieuwe moordenaars, crossover-personages, scenario's en meer. Maar de studio is nog niet klaar met het spel en is nu bereid om de spelervaring uit te breiden met nieuwe spelstanden.

Jouw mening telt

De makers van Dead by Daylight hebben een enquête gelanceerd om hierover feedback van de fans te krijgen. Natuurlijk vragen ze je om eerlijk te zijn en beloven ze de resultaten mee te nemen om in de toekomst nieuwe functies aan het spel toe te voegen. De enquête vraagt niet alleen naar je algemene tevredenheid, maar bevat ook vragen over mogelijke spelstanden, namelijk Hide & Seek, Deceivers, Bumrush en Zombie tag. Deze zouden hypothetisch genoeg veel variatie toevoegen aan Dead by Daylight met nieuwe mechanieken en nieuwe spellen om van het spel te genieten, natuurlijk.

Als je je mening wilt geven en wilt bijdragen om van Dead by Daylight een nog leukere ervaring te maken, kun je meedoen aan de officiële enquête.

 

 

Vergeet niet dat als je het spel nog niet hebt ontdekt, je de beste deals voor Dead by Daylight CD keys voor PC en consoles kunt vinden met onze prijsvergelijker. Er is ook een enorme selectie DLC beschikbaar tegen de beste prijzen, waaronder Dead by Daylight - Hellraiser Chapter en Dead by Daylight - Resident Evil Chapter. Deze voegen nieuwe en spannende personages, aanpassingsopties en manieren om te spelen toe aan een spel dat op zichzelf al een van de beste asymmetrische multiplayer-ervaringen in het genre biedt.

  • Officiële website : Dead by Daylight Charity Case
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Behaviour Interactive
  • Ontwikkelaar : Behaviour Interactive
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 10 augustus 2017
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief