DLCompare extensie is het beste hulpmiddel voor gamers

DLCompare extensie is het beste hulpmiddel voor gamers

Als je ons al langer volgt, weet je dat dLcompare de plek is waar je heen moet als je de beste prijzen voor je favoriete spellen wilt vinden. Onze website doet het zware werk voor je en vergelijkt de prijzen voor videospelletjes en spelkaarten van een grote verscheidenheid aan handelaars en geeft ze op een gemakkelijke en toegankelijke manier weer, zodat je alleen maar hoeft te klikken op het spel dat je wilt hebben en dan naar de juiste winkel gestuurd wordt om het te kopen, zodat je een flinke hoeveelheid geld en tijd bespaart. Ook bieden we andere diensten aan, zoals een blog met dagelijks nieuws waarmee je aanbiedingen, beta-gebeurtenissen, en het laatste nieuws in de wereld van de videospelletjes kunt volgen.

We proberen voortdurend onze diensten te verbeteren en om het je nog gemakkelijker te maken hebben we een dLcompare extensie gelanceerd die je tijdens het surfen op het internet de beste prijzen voor je favoriete spellen geeft. Je hoeft de extensie alleen maar te downloaden en te installeren en hij geeft je de beste prijzen voor een videospel terwijl je een video bekijkt, er nieuws over leest, of op het internet surft. De informatie verschijnt op een kleine overlay aan de zijkant van je scherm die je kunt openen, en je krijgt meteen toegang tot de beste aanbiedingen voor een bepaald spel en de uitbreidings ervan, zonder dat je zelfs maar de site hoeft te bezoeken. Als je besluit het spel te kopen of er meer informatie over te krijgen, leidt een enkele klik je naar de juiste site.

 

 

DedLcompare extensie voor je browser is het ultieme hulpmiddel om geld te besparen bij het kopen van videospelletjes. Momenteel is het beschikbaar in Google ChromeFirefoxOpera en Brave, maar we werken eraan om de functionaliteit in de toekomst uit te breiden naar andere browsers.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief