Instant Gaming EU
 
 

Vanaf vandaag kunnen pc-gamers drie maanden gratis Xbox Game Pass krijgen van Nvidia

Vanaf vandaag kunnen pc-gamers drie maanden gratis Xbox Game Pass krijgen van Nvidia

Nvidia werkt samen met Microsoft om drie maanden PC Game Pass gratis beschikbaar te stellen via GeForce Rewards. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot een pc met een GTX 10-serie GPU (of nieuwer), of toegang tot Nvidia's GeForce Experience streamingdienst.

Dit aanbod geeft Nvidia-gebruikers toegang tot honderden games via PC Game Pass. Voor GeForce NOW gebruikers zullen meer dan 130 van deze games speelbaar zijn via cloud streaming op PC, mobiel, smart TV's en andere compatibele apparaten. Met dit abonnement heb je toegang tot een aantal geweldige first-party Xbox games zoals Hellblade II, Forza Motorsport en een aantal juweeltjes van derden zoals Palworld. Veel van deze spellen zullen ook speelbaar zijn en gebruikmaken van geavanceerde Nvidia-technologieën zoals NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en ray-traced effecten.

Volg deze eenvoudige stappen om een gratis abonnement op PC Game Pass te krijgen:

  •     Log in op je nieuwe of bestaande Nvidia account en meld je aan voor Geforce Rewards
  •     Download en installeer Geforce Experience of Nvidia app (bèta)
  •     Log in op de app met je Nvidia account
  •     Klik op je profiel en ga naar de sectie “Inruilen
  •     Selecteer PC Game Pass GeForce Reward

 

De actie eindigt op 7 juli, wat betekent dat je tot dan de tijd hebt om de beloning te claimen. Je kunt de beloning ook inwisselen tot 30 augustus, als je wilt wachten tot een latere gelegenheid. Met dat in gedachten zou je drie maanden lang toegang moeten krijgen tot Microsofts bibliotheek van cloudgames.

Het weggeven van gratis toegang tot Game Pass tot eind augustus is een slimme beslissing van Microsoft. Als Call of Duty Black Ops 6 rond oktober uitkomt in Game Pass, kan Xbox de oude catalogus van Activision toevoegen aan Xbox Game Pass. Dit zou genoeg moeten zijn om nieuwe PC-abonnees kennis te laten maken met de service, en er komen de komende maanden ook nog genoeg andere games naar de service. Maak zoals altijd gebruik van onze prijsvergelijkerstool om de beste deals te krijgen bij het pre-orderen van Call of Duty: Black Ops 6.

22.34€
Palworld
Palworld
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : Ninja Theory
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief