Een Legend of Mana remake is in de maak

Een Legend of Mana remake is in de maak

Rolspellen in Japanse stijl hebben veel aanhangers en onder hen is de Mana serie een van de populairste klassiekers in het genre. Secret of Mana verscheen in 1993 en het werd gevolgd door verschillende spellen die door de jaren heen de wereld van Fa'Diel bleven verkennen op Nintendo's consoles. De release van Legend of Mana in 1999 bracht de serie voor het eerst naar PlayStation, en we hebben onlangs de opleving van de serie gezien met de lancering van de nieuwe versies van Trials of Mana and Secret of Mana, die voor een hernieuwde belangstelling voor de JRPG klassiekers hebben gezorgd.

Square Enix kondigde gisteren aan dat een nieuwe versie van de klassieke Legend of Mana momenteel in ontwikkeling is. Het zal geremasterde graphics in HD en een nieuwe orkestrale partituur bevatten om een epische spelervaring te bieden, aangepast aan de nieuwe systemen. Je kunt een kijkje nemen naar de gameplay in de aankondigingsvideo.

 

 

In Legend of Mana ben je de held die belast is met het herstel van de wereld van Fa'Diel na een wrede oorlog waardoor de verschillende landen van de wereld in oude artefacten zijn opgeborgen. Het spel bevat een uniek systeem waarin je de wereld genereert door die artefacten op een kaart te plaatsen. Terwijl je de nieuw geschapen landen verkent, neem je verschillende missies aan waardoor je tegen een overvloed aan vijanden moet vechten. Door die missies te voltooien krijg je toegang tot extra uitrusting en wapens voor je personages, en ook tot meer artefacten waarmee je de wereld van het spel kunt uitbreiden met nieuwe landen.

De nieuwe versie van Legend of Mana komt op 24 juni naar PlayStation 4, Nintendo Switch en PC via Steam.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief