Een Tomb Raider trilogie compilatie is uitgelekt

Een Tomb Raider trilogie compilatie is uitgelekt

Als je 30 jaar geleden iemand had verteld dat een fictieve archeoloog zo beroemd zou worden als Indiana Jones zou niemand het geloofd hebben. Maar Lara Croft is erin geslaagd dezelfde mate van populariteit te bereiken als de onvergetelijke hoofdpersoon van George Lucas' films. In het eerste geval werden de films bewerkt tot videospelletjes, en in het geval van Tomb Raider is het precies omgekeerd. Je kunt Lara zien als een soort moderne Indy, al moeten we zeggen dat hun stijl totaal verschillend is. Hoe het ook zij, Tomb Raider is nog steeds een van de populairste videospelfranchises en ze is in de loop der jaren behoorlijk geëvolueerd. De laatste paar spellen in de serie bieden je nog steeds avonturen gebaseerd op actie, platformen en puzzels, maar Square Enix's reimaginatie van Tomb Raider biedt een meer volwassen benadering van het personage, met een diepere focus op de hoofdpersoon en een nieuwe verhaallijn, stealth mechanieken, en multiplayer.

 

 

Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider zouden de trilogie voltooien die begon met Tomb Raider in 2013, en het lijkt erop dat je de kans krijgt om alle drie de spellen te krijgen in een gloednieuw pakket waarvan het bestaan in de Microsoft Store is gelekt. De pagina van het spel is al verwijderd, maar het lijkt erop dat Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy heel wat inhoud zal bevatten.

"Deze collectie bevat alle definitieve editie-inhoud van elke veelgeprezen prequel titel-Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, en Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition".

"Met alle definitieve editie-inhoud van elk spel belooft deze Trilogie tientallen uren adembenemende verkenning, uitdagend puzzelen en overlevingsgevechten met Lara terwijl ze de Tomb Raider wordt die ze voorbestemd was te worden."

Voordat het verwijderd werd, kon je ook zien dat Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy staat gepland voor een release op 18 maart, dus we kunnen de reden voor het verwijderen niet echt begrijpen, tenzij er een of andere spectaculaire aankondiging voor gepland was of zo.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief