Epic Games Store biedt je deze week drie gratis spellen aan

Epic Games Store biedt je deze week drie gratis spellen aan

Meer dan een gewoonte is het bijna de norm geworden dat het rivaliserende platform van Steam elke week minstens één gratis spel aanbiedt. Maar er zijn tijden dat Epic Games nog vrijgeviger is. Dat is deze week het geval, want je kunt vandaag niet één maar drie spellen gratis oppikken op het platform.

Het eerste is Deponia: The Complete Journey, maar het zijn eigenlijk drie spellen samen in één collectie: Deponia, Chaos on Deponia, en Goodbye Deponia. Deze trilogie van met de hand getekende point-and-click avonturenspellen volgt het verhaal van Rufus, een bewoner van de vuilnisplaneet Deponia. Hij wordt door iedereen als een loser beschouwd en zijn droom is van de planeet te ontsnappen en het Elysium te bereiken, de woonplaats van een rijke elite. Maar alles verandert als Goal, een Elysische vrouw, op de planeet vast komt te zitten. Deze bekroonde videospelserie bevat zowel ingewikkelde puzzels als raadsels, samen met een meeslepende, humoristische verhaallijn. Deponia The Complete Journey heeft ook een vervolg, Deponia Doomsday, dat de laatste episode in de serie is.

 


Het tweede gratis spel deze week is Ken Follett's The Pillars of the Earth, een spel dat direct gebaseerd is op de gelijknamige roman van Kent Follett. Net als in de bestseller vertelt het spel het verhaal van de bouw van een kathedraal in het plaatsje Kingsbridge in de 12e eeuw. Het land staat onder grote druk na een burgeroorlog en de moord op aartsbisschop Thomas Becket. Terwijl de armoede toeneemt, besluiten de inwoners van Kingsbridge een kathedraal te bouwen in een poging om de gunst van God te winnen. Je volgt Jack, een ambitieuze jonge steenhouwer, maar ook zijn vrienden Aliena, een jonge edelvrouwe, en Philip, de dorpsprior. Ken Follett's The Pillars of the Earth is een verhalend spel met puzzels om op te lossen. De ontwikkeling van het verhaal is de sleutel tot het spel, dat sublieme 2D graphics heeft.

 


Tenslotte is het laatste spel dat deze week wordt aangeboden The First Tree, een bijna droomachtig verkenningsspel. Het voert je door prachtige landschappen als een vos die op zoek is naar zijn familie, maar het verhaal is verbonden met dat van een zoon die na jaren weer in contact komt met zijn vader. Hun lotgevallen raken steeds meer met elkaar verweven naarmate het spel vordert.

 


Alle drie de spellen zijn nu gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store. Het aanbod eindigt volgende week donderdag, 22 april. De drie spellen worden dan vervangen door Alien: Isolation en Hand of Fate 2.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Deponia The Complete Journey
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : Daedalic Entertainment
  • Ontwikkelaar : Daedalic Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 juli 2014
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief