Frostpunk uitbreidingen komen op consoles

Frostpunk uitbreidingen komen op consoles

Als je van strategiespellen houdt en vooral van die gericht op het bouwen van steden, is het heel waarschijnlijk dat je Frostpunk al in handen hebt. In dit door 11 Bit Studios ontwikkelde videospel ben je verantwoordelijk voor het overleven van wat er nog over is van de menselijke beschaving in de nasleep van een apocalyptische gebeurtenis die de hele planeet heeft doen bevriezen. In Frostpunk is het onderhoud van de enorme kolen aangedreven generator die je stad warm houdt even belangrijk als het vinden van grondstoffen om te overleven. Elk van de burgers is vrij waardevol, maar ook weer een mond om te voeden en tevreden te houden. Het probleem is dat er in zo'n extreme situatie offers gebracht moeten worden, en jij bent degene die in dit geval beslist wie aan het kortste eind trekt. Daarom is Frostpunk een uitdagend spel waarin je nee moet zeggen tegen de eindeloze stroom verzoeken en klachten van de burgers om voorrang te geven aan het overleven van de meerderheid.

De oorspronkelijke Frostpunk campagne daagt je uit met verschillende scenario's, maar je kunt er nog een aantal op je nemen. Deze zijn aan het spel toegevoegd via de verschillende beschikbare uitbreidingen, waaronder The Rifts, The Last Autumn, en On the Edge. Als je het spel op de PC bezit en het leuk vond, heb je ze waarschijnlijk alle drie al, maar dat is een luxe die degenen die Frostpunk op PlayStation of Xbox spelen nog niet genoten hebben. Gelukkig genoeg, komen alle drie de uitbreidingen op 21 juli op consoles beschikbaar. Je zult ze elk afzonderlijk kunnen kopen of allemaal samen als onderdeel van een seizoenspas. 

 

 

Ook als je de intimiderende wereld van Frostpunk nog moet ontdekken en het op consoles wilt proberen kun je misschien beter nog een paar weken wachten, want een Complete Edition met het basis Frostpunk spel en alle drie de uitbreidingen zal ook op PlayStation en Xbox consoles verkrijgbaar zijn.

2.98€
Frostpunk
Frostpunk
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief