Gearbox werkt aan een nieuw Borderlands spel

Gearbox werkt aan een nieuw Borderlands spel

Het gerucht gaat dat de nieuwe Borderlands een soort spin-off zal zijn en niet een nieuw deel in de hoofdserie. Ook zijn er geruchten die zeggen dat Gearbox niet degene zou zijn die de leiding heeft over de ontwikkeling van dit spel en dat de studio alleen enkele anderen zou helpen bij het maken van de nieuwe Borderlands. Hoewel Gearbox al verschillende DLC voor Borderlands 3 heeft uitgebracht lijkt het nog wat te vroeg om een vervolg uit te brengen, zeker als we de enorme hoeveelheid inhoud in aanmerking nemen die voor Borderlands 2 via DLC beschikbaar is. Maar het lijkt erop dat de geruchten gedeeltelijk waar kunnen zijn, volgens wat Gearbox mede-oprichter Randy Pitchford via Twitter over de zaak heeft gezegd.

 

Deze geruchten zijn niet accuraat. Gearbox is de hoofdontwikkelaar van alle toekomstige games in de Borderlands-franchise (of alle games die er mee te maken hebben), zonder dat er andere studio's aan te pas komen.

We werken aan geweldig materiaal dat je hopelijk gaat verrassen en verrukken. Als iemand talent heeft en mee wil werken aan Borderlands: we werken aan de grote :)


Als je een fan van de serie bent, weet je waarschijnlijk al dat Pitchford een lang verhaal heeft van precies het tegenovergestelde te zeggen van wat er zal gebeuren, maar als we zijn woord voor waar aannemen, lijkt het erop dat Gearbox de leiding heeft over de ontwikkeling van welk Borderlands spel er ook komt. Er is natuurlijk nog niets gezegd over het soort spel dat het zal zijn.

 

 

Niets blijft te lang geheim in de wereld van de videospelletjes, dus we zouden in de toekomst meer info over deze zaak moeten hebben. Intussen kun je veel plezier beleven aan het vechten tegen de Children of the Vault in Borderlands 3, een van de beste spellen uit de serie.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief