BG PPC IG EN
 
 

Relics of the Old Faith is een gratis DLC voor Cult of the Lamb

Relics of the Old Faith is een gratis DLC voor Cult of the Lamb

Volgelingen rekruteren die een oude kwade god dienen is geen gemakkelijke taak, hoewel het best leuk kan zijn. Cult of the Lamb heeft dat aangetoond met zijn unieke gameplay, kleurrijke graphics in cartoonstijl en roguelike-mechanieken. Het spel plaatst je in de schoenen van een lammetje wiens leven op wonderbaarlijke wijze werd gered door een kwade god. Natuurlijk wil de godheid nu dat je haar rug krabt en belast je met het creëren van een cultus van volgelingen rond zijn figuur. Een procedureel gegenereerde wereld verkennen, nieuwe volgelingen indoctrineren en degenen die zich verzetten tegen de voorschriften van je geloof genadeloos vermoorden zijn slechts enkele van de dingen die je moet doen om je beginnende cultus om te vormen tot een religie voor de massa. Dit vertaalt zich in een flinke dosis actie en plezier in een van de meest vermakelijke roguelike titels van het afgelopen jaar, die op het punt staat nog beter te worden.

Relics of the Old Faith

Ontwikkelaar Massive Monster heeft zojuist de releasedatum aangekondigd van een nieuwe uitbreiding voor Cult of the Lamb. Relics of the Old Faith is een DLC met een nieuwe verhaallijn, nieuwe uitdagingen, meer vijanden, verbeterde gevechtsmechanismen en extra manieren om de niet-gelovigen te laten boeten voor hun verschrikkelijke zonden tegen jouw god. De introductie van relikwieën die als modifiers voor je spel zullen fungeren is een spannende toevoeging aan Cult of the Lamb, en het stelt je in staat om de nieuwe uitdagingen aan te gaan die het verhaal voorstelt. Maar Relics of the Old Faith bevat ook meer nieuwigheden, zoals een fotomodus, verbeterde hulpmiddelen voor cultusbeheer, nieuwe toegankelijkheidsopties en zelfs nieuwe progressiesystemen en geheimen die je kunt ontdekken. Het beste is dat je op 24 april geen cent hoeft te betalen voor al deze extra inhoud, want het is helemaal gratis voor alle bezitters van Cult of the Lamb op elk platform.

 

 

Relics of the Old Faith is niet het enige dat Massive Monster heeft gepland voor Cult of the Lamb. De post-launch roadmap voor het spel onthult dat een tweede uitbreiding zal uitkomen in 2023. De naam is nog niet onthuld, maar de tweede grote DLC zal extra verhaalelementen, aanpassingsmogelijkheden, toegankelijkheidsinstellingen en meer brengen. We zullen er later dit jaar meer over weten. Ondertussen kun je onze prijsvergelijker bezoeken om je Cult of the Lamb PC sleutel goedkoop te kopen en te genieten van de inhoud in Relics of the Old Faith zodra de DLC beschikbaar is.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief