Hell is Other Demons en Overcooked 2 zijn gratis op de PC

Hell is Other Demons en Overcooked 2 zijn gratis op de PC

We zouden deze zelfde intro nog eens kunnen doornemen, door je te vertellen dat je je bibliotheek kunt vullen met fantastische spellen zonder een cent te betalen, dankzij Epic Games, dat al een hele tijd elke week gratis spellen weggeeft. Maar als je ons ijverig volgt weet je dat al.

Dat gezegd hebbende vraag je je waarschijnlijk af wat er deze week voor je in petto is. Wel, om te beginnen geeft Epic Games niet één, maar twee spellen weg. Dat zijn Hell is Other Demons en Overcooked! 2

Hell is Other Demons, is een roguelike platformer en shooter, waarin je speelt als een demon die andere demonen bestrijdt. Je doorkruist levels vol vijanden en komt tegenover eindbazen te staan, die elk geduchter zijn dan de vorige, en je hebt een heel arsenaal tot je beschikking om je taak uit te voeren. Behalve de snelle en verslavende gameplay heeft Hell is Other Demons heerlijk retro gepixeleerde graphics en een geweldige soundtrack.

 

 

Het tweede spel dat deze week gratis beschikbaar is, is Overcooked! 2. Het zou geen introductie nodig moeten hebben, maar voor het geval dat kunnen we je toch vertellen dat Overcooked! 2 het vervolg is op het beroemde en waanzinnige multiplayer coöperatieve kookspel Overcooked!. Je keert opnieuw terug naar het Uienrijk maar deze keer moet je het opnemen tegen zombies. Met maximaal vier spelers, lokaal of online, moet je op tijd bepaalde gerechten koken en opdienen in een verscheidenheid aan keukens, elk met zijn eigen specialiteiten en zelfs zijn eigen kook- en bereidingswijzen. Hoe nauwkeuriger en efficiënter je bent, hoe hoger je scores zullen zijn. 

 


Of je nu liever solo speelt of een spel zoekt om met je vrienden te spelen, de Epic Games Store heeft deze week iets voor je. Maar blijf niet te lang rondhangen, Hell is Other Demons en Overcooked! 2 zijn slechts tot 24 juni gratis verkrijgbaar. 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief