Eneba COM
 
 

Hoe activeer je CD sleutels op GOG Galaxy

Hoe activeer je CD sleutels op GOG Galaxy

Heb je een nieuw spel van GOG? Wil je weten hoe je CD sleutels activeert op GOG Galaxy? Deze gids kan je helpen. GOG Galaxy, GOG's client voor het installeren, spelen en bijwerken van spellen, is een geweldig hulpmiddel voor het catalogiseren en beheren van je verzameling. Het eerste wat je nodig hebt is de nieuwste versie hier te downloaden.

Nu je de app geïnstalleerd hebt, volgt hier hoe je CD sleutels kunt activeren op GOG Galaxy:

 1. Log in op GOG Galaxy en klik op + Add games & Friends.

   

   

 2. Selecteer GOG code inwisselen.

   

   

 3. Voer de CD Sleutel in en druk op Doorgaan. Op het volgende scherm wordt je om bevestiging gevraagd. Druk op Bevestigen.

   

   

Als je een ongeldige sleutelfout krijgt, controleer je invoer dan op typefouten. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de GOG klantenondersteuning.

 1. Als je nu wilt installeren, klik dan op de pijl om het downloaden te beginnen. Als je later wilt installeren, klik je gewoon op OK. Hoe dan ook, het spel zou moeten verschijnen onder je Owned Games. Je kunt ook aangeven in welke map het spel geïnstalleerd moet worden.

   

   

   

Als je GOG Galaxy niet kunt of wilt installeren, is een andere optie het spel van de site zelf te downloaden:

 1. Navigeer naar de Redeem code pagina, hier.
   
 2. Voer de CD Sleutel in en druk op Doorgaan. Je kunt op het volgende scherm om bevestiging gevraagd worden. Druk op Bevestigen.

   

   

En zo simpel als dat, nu weet je hoe je CD sleutels activeert in GOG Galaxy. Bewaar je sleutels wel voor het geval je bij een geschil bewijs van eigendom moet leveren. 

De app heeft nog meer in petto. Met GOG Galaxy kun je ook opgeslagen spellen in de cloud opslaan, bandbreedtelimieten instellen, auto-updates inschakelen, updates terugdraaien, online multiplayer spelen, socialiseren met vrienden, en meer. Je kunt kiezen welke functies op welke spellen van toepassing zijn door ze op de client aan of uit te zetten. Met GOG Galaxy kun je ook spellen catalogiseren die op andere DRM platforms staan, zoals Steam.

Merk op dat alle spellen die je activeerde voorgoed van jou zijn. Je kunt ze op elk moment verwijderen en dan opnieuw installeren, wat vooral handig is bij het upgraden van computers of het verwisselen van harde schijven. 

Veel plezier met je spel!

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief