Hood: Outlaws and Legends post-launch inhoud is gedetailleerd beschreven

Hood: Outlaws and Legends post-launch inhoud is gedetailleerd beschreven

Ontwikkelaar Sumo Digital is zeer gedetailleerd ingegaan op de meeste functies en inhoud van zijn komende actie videospel. Hood: Outlaws and Legends neemt een idee dat we in andere spellen zoals Payday gezien hebben en brengt het naar een heel ander niveau. In dit spel voor meerdere spelers ben je een bandiet in de Middeleeuwen, en je moet een zwaar bewaakte donjon infiltreren om een schat te stelen, maar je team zal niet de enige zijn die de roof probeert te voltooien. Een andere groep bandieten verklaarden is ook je tegenstander en je zult je zetten vooruit moeten plannen en klaar moeten staan om op de strategie van je tegenstanders te reageren als je wilt slagen.

 

 

We hebben veel gameplay kunnen bekijken en gedetailleerde video's over elk van de klassen in het spel en hun mechanieken. Sumo Digital heeft nu de post-launch inhoud in de schijnwerpers gezet met een video die onthult wat we van Hood: Outlaws and Legends kunnen verwachten als het volgende maand beschikbaar komt op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, en PC.

Hood: Outlaws and Legends krijgt extra inhoud die in het eerste jaar na de verschijning in vier seizoenen wordt opgesplitst. Die inhoud zal bestaan uit een nieuw personage, een nieuwe kaart, nieuwe spelstanden, gratis cosmetische voorwerpen, seizoensevenementen, en meer. Spelers zullen ook tal van outfits, wapen-skins, en andere aanpassingsmogelijkheden kunnen vrijspelen naarmate ze een hoger niveau bereiken via drie verschillende seizoenspassen. Dit is premium inhoud die je apart moet kopen, maar ze zitten ook in Hood: Outlaws and Legends Year One Edition.

 

 

De release van Hood: Outlaws and Legends is gepland voor 10 mei, maar als je een van de edities voorbestelt kun je op 7 mei met het spel beginnen, en krijg je als bonus een pakket cosmetische voorwerpen. Zoals gewoonlijk kun je het spel tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief