IO Interactive kondigt Project 007 aan, een nieuw James Bond spel

IO Interactive kondigt Project 007 aan, een nieuw James Bond spel

Hoewel het niet de enige licentie is die ze hebben ontwikkeld, is IO Interactive het meest bekend voor het maken van de Hitman-serie. De laatste aflevering die tot nu toe is uitgebracht, Hitman 2, werd zeer gewaardeerd door de fans die nu wachten op Hitman 3, die zal worden lanceeren op 21 januari 2021. Maar het onderwerp van de dag betreft niet Agent 47, maar 007. Inderdaad, IO Interactive heeft onthuld dat het op dit moment werkt aan een nieuw James Bond spel dat voorlopig Project 007 heet. Er is ook een korte teaser gepubliceerd, maar die onthult niet veel over het spel.

Aan de andere kant onthult de website van de studio wel wat informatie over het type spel dat Project 007 zal worden. Het zal een onverteld verhaal bevatten dat ons naar de oorsprong van een van de beroemdste geheim agenten aller tijden zal brengen en onthullen hoe 007 een dubbel nul agent werd. En volgens Hakan Abrak, CEO van IO Interactive, is het project behoorlijk ambitieus:

"Het is waar dat af en toe de sterren zich in onze industrie wel eens op één lijn stellen. Het creëren van een origineel Bond spel is een monumentale onderneming en ik geloof echt dat IO Interactive, in nauwe samenwerking met onze creatieve partners bij EON en MGM, iets heel bijzonders kan leveren voor onze spelers en gemeenschappen. Ons gepassioneerde team is verheugd om hun creativiteit te ontketenen in het iconische James Bond universum en het meest ambitieuze spel in de geschiedenis van onze studio te maken".

IO Interactive lijkt de dingen heel serieus te nemen om de spelers een ervaring te bezorgen op het niveau van de beste Agent 007-titels, en hun ervaring met de Hitman-serie zou van onschatbare waarde moeten zijn om van Project 007 een geweldige game te maken.

 

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief