IO Interactive lijkt nogal ambitieus te zijn met Project 007

IO Interactive lijkt nogal ambitieus te zijn met Project 007

Terug in november 2020 kondigde IO Interactive aan dat de studio werkt aan een nieuw project gebaseerd op de James Bond licentie. Er zijn nog maar weinig dingen onthuld over dit nieuwe spel, en dat is niet voor niets. In januari kregen we nogal wat vacatures van de studio te zien, waaronder een voor een positie als producer, wat erop wees dat Project 007 nog maar aan het prille begin van het ontwikkelingsproces stond.

Hoewel de studio aankondigde dat Agent 47 voorlopig niet hun hoofdprioriteit zal zijn, werkt ze nog steeds aan het laatste deel van de trilogie, Hitman 3, en moet ze alle voor het spel geplande post-launch inhoud klaar krijgen. In het bijzonder zal de uitbreiding The Seven Deadly Sins in zeven aktes verdeeld zijn, en alleen de eerste daarvan is onlangs vrijgegeven.

Maar we hebben een paar dingen ontdekt over het mysterieuze Project 007 dat tot nu toe een raadsel is gebleven. Het was Hakan Abrak, CEO van IO Interactive, die voor IGN's microfoon sprak:

"Het is belangrijk te vermelden: een gelicentieerd spel doen is nieuw voor ons. Dus, denk ik, voor ons om dit echt volledig te omarmen, en echt, zoals ik al eerder zei, we houden er niet van om 'mechanisch' te werken. Het is niet alleen omdat het een groot IP is, of omdat het een gelicentieerd spel is, en commercieel is dit interessant... Het betekent niets voor ons. We hebben al eerder veel niet-commerciële risico's genomen. Dus, voor ons gaat het om... we moeten het voelen, diep van binnen. De passie moet er zijn, dus was het voor ons heel belangrijk dat het geen verfilming werd. Het werd dus geen spel over... een bepaalde film, waarin het verhaal al verteld is."

Daarom zal Project 007 een geheel origineel verhaal bieden en niet gebaseerd zijn op een van de films. Hakan Abrak voegde eraan toe dat ze inspiratie putten uit het hele universum van de licentie. Het moet gezegd worden dat James Bond in de loop der jaren nogal geëvolueerd is en dat de licentie een ideale basis vormt voor een videospel. We kunnen niet wachten om meer over dit alles te weten te komen.

 

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief