BG PPC IG EN
 
 

Larian keert terug naar de oorsprong na Baldur's Gate III

Larian keert terug naar de oorsprong na Baldur's Gate III

Met alle ogen gericht op de aanstaande release van Baldur's Gate III, zou je denken dat Larian Studios geen tijd heeft om na te denken over toekomstige projecten. Gevraagd naar de toekomst, heeft studio directeur Swen Vincke onthuld dat er een plekje in zijn hart is voor de Divinity: Original Sin serie en dat hij graag aan een nieuw deel zou werken.

“It's our own universe we built, so we're definitely gonna get back there at some point. We will get back there at some point. We'll first finish this one now, and then take a break, because we will need to refresh ourselves creatively also. You’re seeing 400 developers putting their hearts and souls into this. You’re getting the best of them and their craft into this game. And so I can tell you, it's quite a thing.”

Natuurlijk is de studio volledig toegewijd aan de release van Baldur's Gate III, en de fans van Divinity: Original Sin zullen veel van de mechanieken en de onmiskenbare stijl van Larian terugvinden in veel van de mechanieken. De interactie tussen de verschillende elementen die spelers konden gebruiken om nieuwe elementen te creëren in Divinity: Original Sin II is misschien niet gekopieerd in de aankomende RPG, maar Larian heeft het niveau van interactie met de omgeving die spelers kunnen uitvoeren in Baldur's Gate III zeker verbeterd tot ongekende hoogten. De studio zorgt met Baldur's Gate III voor een revolutie in de wereld van RPG's en de release zal het genre compleet veranderen door nieuwe standaarden te stellen. Het spel is al een bestseller en het is op dit moment alleen te spelen in Early Access als een versie met beperkte content.

 

 

Eerste dingen eerst

Het is niet verrassend om te weten dat Larian wil terugkeren naar de serie die het bekend heeft gemaakt onder de RPG-makers. Met alle verrassingen in Baldur's Gate III die nog ontdekt moeten worden, kunnen we niet stoppen ons af te vragen wat voor functies een mogelijk Divinity: Original Sin III in de toekomst zou bevatten.

We zullen nog lang moeten wachten op het antwoord. Gelukkig biedt Divinity: Original Sin II nog steeds een van de beste ervaringen in het genre en je kunt het voor een zeer betaalbare prijs vinden met onze prijsvergelijker naast de beste deals voor Baldur's Gate III PC keys.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief