BG PPC IG EN
 
 

Little Nightmares is gratis op de PC

Little Nightmares is gratis op de PC

De release van Little Nightmares 2, het vervolg op de populaire adventure horrorgame, ligt om de hoek. Met een release die gepland staat voor 11 februari, wachten veel spelers erop om weer te kunnen rillen naast Six en meer details over Mono te ontdekken.

Maar als je de originele Little Nightmares niet hebt gespeeld en je bent geïnteresseerd in het vervolg, dan is hier wat nieuws waar je van moet genieten. Little Nightmares is momenteel beschikbaar op de PC, met name op Steam. Om je gratis exemplaar van het spel te krijgen, hoef je niet direct naar Valve's platform te gaan, maar naar de Bandai Namco winkel. Na het inloggen op je account (je kunt er gratis een aanmaken) kun je het spel aan je winkelwagen toevoegen, net zoals je dat bij elke aankoop zou doen. Natuurlijk wordt er niets in rekening gebracht en hoef je het spel alleen maar te activeren op Steam. Het aanbod is beschikbaar tot 17 januari.

Little Nightmares is een avonturenspel waarin je speelt als een klein meisje, Six, dat puzzels moet oplossen om te ontsnappen uit de Den, een mysterieuze plek die bevolkt wordt door monsters die haar willen verslinden. Het spel richt zich op kinderangst en bevat wezens die je ergste nachtmerries waardig zijn.

 

 

Tegelijkertijd is de Little Nightmares 2-demo die al enige tijd beschikbaar was op Steam nu beschikbaar op alle andere platforms, namelijk Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en zelfs Playstation 5 en Xbox Series X/S. Hiermee kun je het begin van het spel ontdekken en vertrouwd raken met het nieuwe, speelbare personage Mono. In Little Nightmares 2 is hij degene die je bestuurt, waarbij Six wordt geleid door de AI. Dit zorgt voor een heel andere gameplay, aangezien de twee personages in staat zijn om te interageren en zo enkele obstakels te overwinnen.

Little Nightmares 2 is op 11 februari beschikbaar op de PC, Xbox One, Playstation 4 en Nintendo Switch. Het zal ook op een later tijdstip worden uitgebracht op next-gen consoles.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief