Multiplayer komt naar de Truck Simulator serie

Multiplayer komt naar de Truck Simulator serie

Hoewel zowel de Euro Truck Simulator als de American Truck Simulator series de meest realistische ervaring bieden aan diegenen die plezier beleven aan het besturen van enkele van de krachtigste vrachtwagens terwijl ze goederen van onschatbare waarde vervoeren, is er één element dat in de serie ontbrak. Je kon het plezier niet delen met je vrienden, niet via de radio met andere spelers communiceren, of wat dan ook, dus moest je de volledige ervaring alleen doormaken, tenzij je besloot een van de mods te gebruiken die voor Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator beschikbaar waren.

Gelukkig heeft SCS Software besloten om multiplayer als functie in beide spellen in te bouwen. De ontwikkelaar heeft het opengesteld om te testen via een experimentele bèta die beschikbaar is voor alle spelers die Euro Truck Simulator 2 of American Truck Simulator bezitten. Spelers die er aan meedoen kunnen privé sessies hosten en maken voor maximaal 8 personen. De deelnemers kunnen via CB radio-uitzendingen communiceren en samen opdrachten aannemen. ze spelen samen in dezelfde wereld met gesynchroniseerd AI verkeer, tijd en weer. Deze spelwijze genaamd Convoy is nog experimenteel, daarom worden mods niet ondersteund en moeten alle spelers dezelfde DLC delen als de gastheer om aan een spel mee te doen.

 

 

SCS Software heeft alle mogelijkheden van deze spelstand gedetailleerd beschreven in de officiële forums en je kunt het antwoord op al je twijfels vinden door dit bericht te lezen. Het is geweldig dat ze zo'n functie in beide spellen implementeren, want een meerderheid van de Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator spelers maakt al gebruik van mods om ze in hun spellen te hebben. Multiplayer voegt een nieuw niveau van realisme toe aan de simulatie in de serie.
Als je het plezier nog moet ontdekken om met een enorme vrachtwagen door het land te rijden, kun je altijd onze prijsvergelijker bezoeken om Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator tegen de beste prijs te vinden.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief