Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Nieuw Silent Hill spel verschijnt, krijgt beoordeling in Zuid-Korea

Nieuw Silent Hill spel verschijnt, krijgt beoordeling in Zuid-Korea
NEWS27 sep. 2022 18:00

Na maanden van speculatie lijkt er een nieuw Silent Hill spel te zijn opgedoken. Getiteld Silent Hill: The Short Message, heeft een rating gekregen in Zuid-Korea. 

Volgens Gematsu verscheen de Silent Hill titel op de website van The Game Rating and Administration Committee van Zuid-Korea. De titel is sindsdien veranderd, maar niet voordat het nieuws overal bekend werd. De uitgever van de titel is Uniana, die bekend staat om het uitgeven van titels als eFootball 2023.

Afgezien daarvan hebben we letterlijk alleen de titel als informatie - geen gegevens over platforms of releasedatum. Maar gezien het feit dat het al een beoordeling heeft gekregen, lijkt de releaseperiode vrij dichtbij te komen.

Dit is het eerste belangrijke en bevestigde nieuws dat we horen na vele maanden van vermeende lekken en speculaties. Eerder in mei lekten vier beelden uit van een nieuw Silent Hill spel, die uren later door een DMCA-staking van Konami werden verwijderd. Eerder dit jaar vernieuwde Konami hun IP voor Silent Hill

 

silent hill leaked images

 

Het is belangrijk op te merken dat de Silent Hill franchise de laatste tien jaar inactief was, sinds de laatste titel, Silent Hill: Downpour, van het inmiddels ter ziele gegane Vatra games. Een spel genaamd Silent Hills zou worden gemaakt door Hideo Kojima en met Norman Reedus in de hoofdrol, maar werd in 2015 door Konami in de ijskast gezet. 

 

 

Dit jaar deden echter talrijke geruchten de ronde over verschillende Silent Hill spellen in de maak - waaronder een remake van Silent Hill 2, gemaakt door het Bloober Team. Verschillende van deze geruchten verloren onmiddellijk hun geloofwaardigheid toen een vermeende leaker, TheRealInsider, toegaf dat hij lekken over komende Metal Gear- en Silent Hill-games vervalste. Zijn verklaring leidde tot controverse over lekken in het algemeen en deed de hoop op een nieuwe Silent Hill-titel vervliegen, maar dit nieuwe bewijs kan de hoop levend houden. 

We hopen dat Konami binnenkort een officiële aankondiging doet. Bekijk tot die tijd de goedkope prijzen voor een Silent Hill: Homecoming PC code met onze prijsvergelijker. Kijk ook voor vergelijkbare horrortitels wie The Medium en Layers of Fear.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief