Het schattige puzzelspel Freshly Frosted is een van de gratis titels van Epic Games deze week

Het schattige puzzelspel Freshly Frosted is een van de gratis titels van Epic Games deze week

Epic Games Store heeft de selectie gratis content voor deze week vernieuwd. Vorige week kon je Redout 2 en in-game items voor Idle Champions of the Forgotten Realms krijgen. Vanaf vandaag tot 27 juni heb je de kans om Freshly Frosted en in-game items voor Rumble Club gratis te scoren.

Freshly Frosted is een puzzelspel waarin donuts centraal staan. In het spel moeten spelers 144 verschillende puzzels oplossen en ervoor zorgen dat de fabriek de donuts op de juiste manier in elkaar zet. Hoewel het misschien een beetje ongebruikelijk klinkt, heeft het spel veel lof gekregen sinds het ongeveer twee jaar geleden werd uitgebracht. Op het moment van schrijven heeft het spel een "Zeer Positief" beoordeling op Steam en een Metascore van 85. Veel spelers hebben vooral de ontspannende muziek en sfeer van het spel geprezen. Kortom, als je van puzzelspellen houdt, is dit spel zeker de moeite waard om uit te proberen, vooral voor de huidige prijs.

 

 

Rumble Club heeft nog steeds die glans van een nieuw spel omdat het in april van dit jaar is uitgebracht. Het is gratis te spelen en spelers kunnen solo of in teamverband strijden in steeds wisselende speltypen met maximaal 20 spelers.

Waarom geeft Epic een spel weg dat al gratis is? Nou, vanwege de add-ons. Spelers kunnen aanspraak maken op een gratis beloning voor Rumble Club, waarmee gebruikers 1.000 Goud, 200 Edelstenen en een exclusieve Emote uit de Epic Games Store krijgen.

 

 

Het gratis spel van volgende week is heel anders! Sunless Skies: Sovereign Edition wordt beschreven als een "gothic horror roleplay game", spelers in een bemanning samenstellen en de ruimte verkennen in een stoomlocomotief. De Sovereign Edition van het spel bevat veel van de verbeteringen en veranderingen die zijn aangebracht sinds de oorspronkelijke lancering van het spel. Net als Freshly Frosted heeft Sunless Skies veel lof gekregen sinds de eerste uitgave, dus dit kan een goede optie zijn voor degenen die eens iets anders willen proberen.

Als Freshly Frosted of Rumble Club je aanspreken, ga dan voor 27 juni naar de Epic Games Store en voeg ze toe aan je bibliotheek. En maak zoals altijd gebruik van onze prijsvergelijkingstool om de beste deal voor je aankomende favoriete game te vinden.

 • Officiële website : Sunless Skies
 • Categorieën : Avontuur , Rollenspellen
 • Uitgever : Failbetter Games
 • Ontwikkelaar : Failbetter Games
 • Modus : Solo
 • Verschijningsdatum : 31 januari 2019
 • Categorieën : Casual , Simulatie , Strategie , Puzzel
 • Uitgever : The Quantum Astrophysicists Guild
 • Ontwikkelaar : The Quantum Astrophysicists Guild
 • Modus : Solo
 • Verschijningsdatum : 10 juni 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief