Ratchet & Clank komt op PlayStation met 60 FPS

Ratchet & Clank komt op PlayStation met 60 FPS

Ook al is Ratchet & Clank een vrij oud spel, het biedt de spelers nog steeds een heel plezierige platformervaring. De door Insomniac games gemaakte videospelreeks heeft een lang verhaal, want het eerste deel verscheen in 2002. Ratchet en zijn trouwe robotvriend Clank zijn sinds het eerste moment een fan-favoriet geworden en het eerste spel werd gevolgd door vele andere avonturen waarin het tweetal het universum van de ondergang redde. De Ratchet & Clank spellen hebben een spannende combinatie van platformen en derde-persoons schieten met een hectische gameplay die de fans al een hele tijd in verrukking brengt, en dat zal zo blijven met de aanstaande lancering van Ratchet & Clank: Rift Apart, een nieuw deel in de serie dat deze zomer verkrijgbaar zal zijn.

Insomniac bevestigde gisteren dat Ratchet & Clank uit 2016 een update zal krijgen die het spel op PlayStation platforms met 60 FPS zal laten lopen. Je vraagt je misschien af wie een spel wil spelen dat al zo oud is, maar Ratchet & Clank is momenteel gratis verkrijgbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5. Sony maakte het spel begin deze maand gratis als onderdeel van zijn Play at Home Initiatief voor iedereen die een PlayStation Network account heeft (nee, je hoeft geen PlayStation Plus lid te zijn). Het aanbod geldt nog tot morgen, dus je bent nog op tijd als je Ratchet & Clank nog niet bezit. Natuurlijk is de komende patch die de prestaties op beide platforms zal verbeteren alleen maar de kers op de taart.

 

 

In Ratchet & Clank zal het onwaarschijnlijke heldenpaar de melkweg moeten redden van de snode plannen van Opperste Bestuursvoorzitter Drek. Hij neemt delen van verschillende planeten in om een nieuwe te scheppen voor zijn volk, de Blarg, nadat ze hun thuisplaneet op de rand van de ondergang hebben gebracht met vervuiling en overbevolking. Met veel wapens tot hun beschikking doorkruisen Ratchet & Clank een reeks uitdagende stadia vol minigames en vijanden die ze moeten neerschieten.

 

 

We raden je ten zeerste aan haast te maken en het spel te halen nu het nog gratis is op PlayStation. Het zal best een goede vorm van vermaak zijn tot Ratchet & Clank: Rift Apart volgend jaar juni verkrijgbaar is.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief