You are here
We also support
 
 
 
 

Resident Evil 7: Biohazard overtreft 10 miljoen verkochte exemplaren

Resident Evil 7: Biohazard overtreft 10 miljoen verkochte exemplaren
NEWS 11 okt. 2021 12:00

Capcom heeft onlangs bekendgemaakt dat Resident Evil 7: Biohazard ruim over de mijlpaal van 10 miljoen verkochte exemplaren is. Het heeft misschien niet veel zin voor je als je het spel niet gespeeld hebt. Het zou logisch zijn dat het Japanse bedrijf zich concentreert op Resident Evil Village omdat het het laatste deel in de serie is en niet op zijn voorganger, maar de zaken liggen heel anders. Het blijkt dat Resident Evil 7: Biohazard de fans van de serie wist te boeien door hen een ervaring te bieden die nogal lijkt op die waardoor ze oorspronkelijk van Resident Evil spellen gingen houden, en dat lijkt zwaarder te wegen dan de nieuwigheid van een nieuw spel.

 

 

Wat is de sleutel tot het succes van Resident Evil 7: Biohazard?

Resident Evil Village is een geweldig spel, en het levert een behoorlijk spannende survival horror ervaring op. Het spel bevat zelfs enkele personages die een behoorlijke impact op de fans hadden. Lady Dimitrescu, bijvoorbeeld, zal in de komende jaren herinnerd worden als een van de meest iconische antagonisten in de serie. Dat gezegd hebbende, Resident Evil Village biedt een heel andere ervaring dan Resident Evil 7: Biohazard, dat op de een of andere manier een nieuwe wereld voor de spelers opende met een hernieuwde nadruk op verkenning en door in het spel het gezichtspunt van de speler te veranderen. Als een eerstepersoons overlevingshorrortitel geeft het een diepgaander gevoel van onderdompeling dan andere spellen in de serie, terwijl het nog steeds dezelfde soort spannende ervaring biedt die je hart adrenaline laat pompen terwijl Ethan Winters naar zijn vermiste vrouw zoekt.

 

 

Resident Evil 7: Biohazard is het eerste spel in de serie geworden dat de 10 miljoen verkochte exemplaren overschrijdt zonder dat een remake nodig is. Dat laat ons afvragen of een van de populairste survival horror franchises aller tijden niet nog succesvoller zou zijn als al zijn spellen first-person waren. We raden je ten zeerste aan het spel eens te proberen, of je nu een fan bent van Resident Evil of niet. Je kunt op elk moment onze prijsvergelijker bezoeken om de beste prijs te vinden voor Resident Evil 7: Biohazard en Resident Evil Village ook als je van het vervolg wilt genieten.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief