Square Enix kondigt een nieuw Life is Strange spel aan

Square Enix kondigt een nieuw Life is Strange spel aan

We zijn er nu aan gewend dat uitgevers of ontwikkelingsstudio's hun eigen online evenementen organiseren om hun laatste nieuws te presenteren. Deze trend bestaat al een paar jaar, maar hij is sinds vorig jaar versterkt door de annulering van veel evenementen. Het lijkt erop dat Square Enix besloten heeft er zelf een te organiseren en deed gisteren een verrassende aankondiging op sociale media.

Onder de naam Square Enix Presents vindt het online evenement van de Japanse reus zeer binnenkort plaats, om precies te zijn op 18 maart om 18 p.m. KST. De hoofdattractie van de avond zal de onthulling van een nieuw Life is Strange spel zijn, maar we kunnen ook Outriders, Marvel's Avengers, en Balan Wonderworld in de line-up vinden. Je weet waarschijnlijk ook dat het binnenkort ook de 25ste verjaardag van onze favoriete archeoloog is, en we hebben al een idee van wat Square Enix daarover voor ons in petto heeft. Er is namelijk een gloednieuwe Tomb Raider trilogie die Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider, en Shadow of the Tomb Raider samenbrengt in de Microsoft Store uitgelekt, en alles lijkt erop te wijzen dat we het eindelijk heel binnenkort zullen kunnen kopen.

 

 

Terugkomend op de headliner, lijkt het erop dat het nieuwe Life is Strange spel "een geheel nieuwe hoofdpersoon en een fascinerende nieuwe kracht zal bevatten". Op het eerste gezicht lijkt dit nieuwe deel niets te maken te hebben met Life is Strange of Life is Strange 2, want die hebben ook verschillende hoofdpersonen, respectievelijk Maxine, en Sean en Daniel.

Het is goed mogelijk dat tijdens het evenement nog andere verrassingen over de Square Enix Montreal studio's en TAITO worden onthuld. Als je het Square Enix Presents evenement live wilt volgen, kun je terecht op de speciale website op Twitch en Youtube.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief