Steam onthult de beste Spelen van 2020

Steam onthult de beste Spelen van 2020

Ondanks de opkomst van Epic Games Store als een krachtige concurrent, blijft Steam een van de meest populaire digitale distributieplatforms en winkels voor videogames voor de PC. Natuurlijk zijn er gamers die de voorkeur geven aan anderen, zoals GOG, EGS, of zelfs een van de anderen die door grote uitgevers zijn gemaakt, zoals Uplay voor Ubisoft, Origin voor EA, en dergelijke. In feite zijn er veel mensen die zich nogal ongemakkelijk voelen omdat ze met zoveel verschillende draagraketten te maken hebben om hun spellen te spelen en de voorkeur geven aan een bepaald platform om ze allemaal bij elkaar te hebben. Maar het maakt niet uit welk platform je kiest, het belangrijkste is om gemakkelijk toegang te hebben tot je favoriete spellen op de PC, en onze prijsvergelijker is het meest nuttige hulpmiddel om ze te vinden tegen de beste prijs.

Zelfs als met al deze factoren rekening wordt gehouden, is Stoom waarschijnlijk de belangrijkste referentie om te weten welke spellen voor de meeste spelers zijn geselecteerd in 2020. Valve onthulde onlangs enkele gegevens over dit onderwerp in een officiële blogpost, waarin de meest gespeelde games op Steam in 2020 zijn opgenomen. Met meer dan 200.000 topspelers, spellen als Terraria, Mount & Blade II: Bannerlord, Monster Hunter: World, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Life is Strange 2, Destiny 2, Among Us, Grand Theft Auto V, PUBG, en Cyberpunk 2077. Je kunt zien dat er een goede hoeveelheid free-to-play games op de lijst staan, evenals nieuwe releases, maar er zijn ook games die al vrij lang beschikbaar zijn, wat bewijst dat gamers niet alleen gericht zijn op games die onlangs zijn gelanceerd.

 

 

Als je geïnteresseerd bent, onthult de post op Steam's blog ook welke games het belangrijkst waren in andere categorieën, zoals topverkopers, nieuwe releases en meer. Als u op zoek bent naar een van deze spellen te kopen op de PC, aarzel dan niet om onze prijsvergelijker te bezoeken op elk gewenst moment om ze te vinden voor goedkoop.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief