Sunless Sea ontwikkelaar kondigt een nieuw spel aan gebaseerd op Fallen London

Sunless Sea ontwikkelaar kondigt een nieuw spel aan gebaseerd op Fallen London

Fallen London is een vrij te spelen tekstgebaseerd browser videospel ontwikkeld door Failbetter Games dat zich afspeelt in een duister alternatief victoriaans tijdperk. Het is het jaar 1862 en de stad Londen is ondergronds verplaatst. Nu bevindt het zich in een groot ondergronds grottencomplex dat bekend staat als de Neath. Dit post-apocalyptische scenario met gotische boventonen is al gebruikt door de ontwikkelaars om andere twee spellen te maken, Sunless Skies en Sunless Sea, waarmee je de gebieden rond de stad Londen over zee kunt verkennen en ook de lucht kunt laten stijgen in een locomotief. Hoe raar het ook klinkt, de setting is geliefd bij veel spelers en zal nu dienen als inspiratie voor een nieuw spel.

 

 

Failbetter Games heeft aangekondigd dat ze een financieringscampagne op Kickstarter voor Mask of the Rose lanceren, een visuele roman die zich afspeelt in de wereld van Fallen London. zal een visuele roman zijn. Het wordt een romanspel dat ook sterk gericht is op het verkennen en oplossen van mysteries, terwijl het ons wat meer laat ontdekken van de victoriaanse stad via de mensen en de relaties tussen hen. De korte beschrijving van de ontwikkelaars biedt u al een kleine blik op wat u te wachten staat in Mask of the Rose.

 

"Mask of the Rose takes place in 1862, mere months after London was stolen by bats. Londoners are still adjusting to life underground. The old street signs are being erased. New ministries and new festivals are being established. The mysterious Masters of the Bazaar seem to be in charge."

"As you make a new life below, you may find yourself visiting the underwater ruins of Parliament; intervening in a murder trial where the victim is a witness; or steering a hooded, vocabularious Master through the subtleties of a London courtship. However you choose to live in the Neath, you have your own friendships – and your own heart – to look after."

 

De Kickstarter-campagne voor Mask of the Rose begint in februari 2021, maar als je meer wilt weten over Fallen London kun je de officiële pagina van het spel hier bezoeken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

 • Officiële website : Sunless Sea
 • Categorieën : Avontuur , Rollenspellen
 • Uitgever : Failbetter Games
 • Ontwikkelaar : Failbetter Games
 • Modus : Solo
 • Verschijningsdatum : 6 februari 2015
 • Officiële website : Sunless Skies
 • Categorieën : Avontuur , Rollenspellen
 • Uitgever : Failbetter Games
 • Ontwikkelaar : Failbetter Games
 • Modus : Solo
 • Verschijningsdatum : 31 januari 2019
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief