You are here
We also support
 
 
 
 

Titan Quest en Jagged Alliance zijn gratis te houden op de PC

Titan Quest en Jagged Alliance zijn gratis te houden op de PC
FREE GAMES 17 sep. 2021 11:00

In deze tijd van de week hebben we het meestal over de gratis spellen in de Epic Games Store, maar vandaag is het anders. Een uitverkoop begeleidt de viering van het 10-jarig bestaan van THQ Nordic op Steam, waar je veel van zijn spellen kunt vinden die met mooie kortingen verkrijgbaar zijn. Ook zijn een paar spellen nu gratis verkrijgbaar op Valve's platform. Jagged Alliance: Gold Edition en Titan Quest Anniversary Edition zijn een paar klassieke spellen die het spelen waard zijn. Ze vertegenwoordigen hun respectievelijke genres vrij goed en laten je een leuke tijd beleven. Je kunt ze gratis claimen en permanent houden door gewoon hun respectievelijke pagina's op Steam te bezoeken. Ze zijn slechts tot 23 september beschikbaar, dus zorg ervoor dat je ze claimt voor de promotie voorbij is.

 

 

Jagged Alliance: Gold Edition

Als je van turn-based tactische spellen zoals XCOM 2 houdt, kun je een bezoek brengen aan de oorsprong van het genre met Jagged Alliance: Gold Edition. Het klassieke spel uit 1994 geeft je het bevel over een ploeg huurlingen die de wetenschapper Jack Richards en zijn dochter Brenda moeten helpen een eind te maken aan de kwaadaardige machinatie van Santino. Je reist naar het eiland Metavira en probeert het te heroveren op Santino's troepen. Met 60 verschillende huurlingen om uit te kiezen en intense turn-based gevechten blijft Jagged Alliance een van de beste exponenten van het genre. Deze versie bevat ook de Deadly Games uitbreiding, die een multiplayer mode en veel extra inhoud voor het spel bevat.

Titan Quest Anniversary Edition

Stort je in een episch avontuur waarin je het opneemt tegen machtige wezens uit de Griekse, Egyptische en Aziatische mythologie. Titan Quest Anniversary Edition laat je de Oude Wereld verkennen terwijl je op zoek gaat naar een manier om de Titanen te verslaan. Ze zijn ontsnapt uit hun gevangenschap en richten verwoesting aan op de aarde. Pas je held aan door te kiezen uit 28 verschillende klassen en vind legendarische voorwerpen die je helpen je missie te voltooien. Je kunt een paar vrienden verzamelen om je te helpen in de co-cop multiplayer online mode of zelfs je eigen inhoud maken met een complete editor.

Meer spellen

Beide spellen zijn momenteel gratis verkrijgbaar op Steam. Als die niet je kopje thee zijn, kun je deze week nog een paar gratis spellen vinden in de Epic Games Store. Speed Brawl is een 2D platformer vol hectische actie die je door verschillende stadia laat sprinten terwijl je je momentum gebruikt om vijanden op je weg uit te roeien. Anderzijds is Tharsis een turn-based strategiespel dat je meeneemt naar de ruimte tijdens de eerste missie naar Mars. De zaken worden nogal ingewikkeld als je schip vlak voor aankomst op de Rode planeet vast komt te zitten in een meteorietenstorm.

Welke spellen je deze week ook besluit gratis te pakken, onthoud dat je altijd prijzen voor je favoriete spellen kunt vergelijken en ze tegen de beste prijs kunt vinden in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief