Instant Gaming EU
 
 

Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023 eerste gameplay trailer introduceert nieuw speltype

Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023 eerste gameplay trailer introduceert nieuw speltype

NACON en Cyanide Studio tonen met trots de eerste gameplaybeelden van Tour de France 2023 in een nieuwe trailer. De nieuwste editie van het iconische wielerspel beschikt over een reeks verbeteringen, waaronder de nieuwe spelmodus "Downhill of the Moment". Zoals gebruikelijk lanceert het spel naast zijn broer en zus, Pro Cycling Manager 2023, waarin je anderen naar de overwinning laat trappen terwijl jij je wielrenners strategiseert en beheert.

 

 

In Tour de France 2023 stappen spelers op de fiets om te koersen in een groep grote wedstrijden van de wielerkalender - de Tour de France, Luik-Bastenaken-Luik, Flèche Wallonne, Parijs-Nice, Critérium du Dauphiné, Parijs-Tours, Parijs-Roubaix - en beleven de spanning van elk evenement. Spelers worden een renner voor een van de 27 World Tour en Pro Tour teams in verschillende speltypen tijdens het spel.

Er zit van alles in deze nieuwste aflevering. De modus Race of the Moment, geïntroduceerd in Tour de France 2022, keert terug. Om de nieuwigheid toe te voegen is de nieuwe uitdaging genaamd "Downhill of the Moment." Dit speltype speelt zich uitsluitend af op afdalingen en vereist unieke strategieën. Spelers kunnen dan hun klassement vergelijken met andere deelnemers uit de hele wereld.

Het systeem is realistischer dan ooit met de introductie van Agility en Medium Mountain ratings. Spelers kunnen ten prooi vallen aan onverwachte incidenten, zoals valpartijen binnen het peloton. Het heeft ook invloed op welk pad de renners nemen. De statica van de teamleden maakt het mogelijk om verschillende strategieën te creëren voor meer tactische gameplay. Tot slot zijn er verschillende technische verbeteringen aangebracht, zoals botsingen, AI-gedrag en het pad dat renners nemen in afdalingen.
 

 

 

Pro Cycling Manager 2023 keert ook terug voor degenen die liever backstage blijven en het peloton beheren. Het biedt spelers opnieuw de kans om de sportdirecteur van hun eigen wielerploeg te zijn. In het spel scouten en selecteren spelers renners uit elke World Tour en Pro Team profploeg. Vervolgens moeten ze voorbereid zijn om deel te nemen aan meer dan 130 wedstrijden die in het spel beschikbaar zijn.

Pro Cycling Manager 2023 bevat een vernieuwde gebruikersinterface, een herontworpen "wedstrijdresultaten" scherm, en een nieuw "wedstrijdpagina" venster. Met het nieuwe trainingssysteem kunnen spelers de trainingskalender en taakprioriteiten beheren. Meer officiële wedstrijden, zoals Tour de France, Parijs-Roubaix, Parijs-Nice, en een gloednieuwe wereldranglijst, gebaseerd op het echte systeem en het UCI-puntenklassement.

Beide spellen lanceren op 8 juni 2023 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Je kunt onze prijsvergelijker bekijken voor de beste deals voor Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023. Je kunt trappen of rondbazen, maar hoe dan ook, de overwinning wacht op je.

  • Categorieën : Simulatie , Sports
  • Uitgever : Nacon
  • Ontwikkelaar : Cyanide
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 juni 2023
  • Categorieën : Simulatie , Sports
  • Uitgever : Nacon
  • Ontwikkelaar : Cyanide
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 8 juni 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief