You are here
We also support
 
 
 
 

Ubisoft geeft een release venster voor verschillende spellen

Ubisoft geeft een release venster voor verschillende spellen
NEWS 12 mei 2022 14:30

Er zijn een paar spellen die Ubisoft in het verleden aankondigde die om de een of andere reden verdwenen zijn. We hadden het onlangs bijvoorbeeld over Skull and Bones, toen er alfa-beelden waren uitgelekt. Maar het Franse bedrijf heeft nog verscheidene andere projecten waar de fans reikhalzend naar uitkijken. Beyond Good and Evil 2 buiten beschouwing gelaten, dat helemaal van de kaart is verdwenen, worden Avatar: Frontiers of Pandora en Mario + Rabbids: Sparks of Hope worden binnenkort verwacht. Ubisoft heeft zojuist bevestigd dat die twee, samen met Skull and Bones, in het fiscale jaar 2022-2023 moeten verschijnen, wat betekent dat ze vóór de volgende lente uit moeten zijn. 

Bevestigde releases

In het geval van Mario + Rabbids: Sparks of Hope komt de iconische Italiaanse loodgieter terug in een turn-based tactische RPG, een vervolg op het populaire Mario + Rabbids Kingdom Battle. De gekke Rabbids zullen hem vergezellen in een episch avontuur dat hen door het heelal voert om prinses Peach te redden.

 

 

De release van Avatar: Frontiers of Pandora zal waarschijnlijk gepaard gaan met de komst in de bioscoop van Avatar 2, die op 17 december moet plaatsvinden. Er is nog niet veel over het spel onthuld, maar het zou een eerstepersoons actie-avontuur zijn dat draait om de Na'vi en hun strijd om de ecologie van hun planeet te redden.

 

 

De ontwikkeling van Skull and Bones lijkt adequaat te vorderen, en het wordt al getest. Het spel leed halverwege de ontwikkeling aan een identiteitscrisis, en de ontwikkelaars besloten er een heel ander soort ervaring van te maken, maar het zal geweldig zijn voor wie houdt van alles wat met piraten te maken heeft.

 

 

Met de bevestiging van de release van deze drie titels, drijft Ubisoft de aandacht weg van bepaalde geruchten die zeggen dat het bedrijf het doelwit van een overname zou kunnen zijn. De tijd zal leren of deze waar zijn of niet, maar je kunt er zeker van zijn dat je al deze spellen voor de beste prijs op alle platforms kunt vinden dankzij onze prijsvergelijker als ze klaar zijn.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Reward event Saints Row
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief