Ubisoft kondigt twee nieuwe Tom Clancy's The Division spellen aan

Ubisoft kondigt twee nieuwe Tom Clancy's The Division spellen aan

Ubisoft is een bedrijf dat de neiging heeft spelers te verdelen. Je houdt van ze of haat ze, maar wat je er ook van vindt, er is iets dat je ze niet kunt afnemen: ze zitten achter een aantal geweldige en uiterst populaire licenties, zoals Assassin's Creed of de verschillende series gebaseerd op Tom Clancy's romans. En daar hebben we het vandaag over, want Ubisoft heeft in een lange blogpost gesproken over de toekomst van The Division.

Na een update en wat cijfers over The Division, The Division 2, en de uitbreiding, Warlords of New York, doet Ubisoft in dit artikel twee belangrijke aankondigingen. Niet alleen wordt in 2021-22 een nieuw spel aan de licentie toegevoegd, maar het wordt ook een free-to-play spel. 

"Terwijl het werk aan The Division 2 doorgaat, hebben andere Ubisoft teams extra manieren verkend om The Division aan nog meer spelers te introduceren. Vandaag zijn we blij te kunnen delen dat Tom Clancy's The Division Heartland, een free-to-play spel dat zich afspeelt in het universum van The Division, in ontwikkeling is in onze Red Storm studio."


Er worden enkele details gegeven over The Division: Heartland, met name dat het spel onafhankelijk zal zijn van de rest van de serie en dat het niet nodig zal zijn The Division en The Division 2 gespeeld te hebben om ervan te genieten, want "het zal een nieuwe kijk bieden op het universum in een nieuwe omgeving".

 


De tweede hoofdaankondiging is de komst van een mobiel spel dat zich afspeelt in het universum van The Division. Meer details dan dat hebben we op dit moment niet, maar Ubisoft belooft ons "binnenkort" meer te vertellen. Tenslotte is er wat info over tan komende update voor The Division 2, die afgelopen maart werd aangekondigd:

"Hoewel het nog te vroeg is om specifieke details te bespreken, zal deze update een geheel nieuwe spelmodus voor The Division franchise bevatten en nieuwe methodes om je agenten te levelen, met de nadruk op het vergroten van de bouwvariatie en levensvatbaarheid. We kijken ernaar uit om later dit jaar meer te onthullen voor de release van deze content eind 2021."

Met een roman en een film op komst lijkt 2021 een druk jaar te worden voor Ubisoft als het om The Division gaat. Om ze een handje te helpen en deel te nemen aan de beta fase van The Division: Heartland, kun je je nu al inschrijven op dit adres.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief