Instant Gaming EU
 
 

Valve's volgende titel is zojuist geleakt en het wordt een competitieve shooter

Valve's volgende titel is zojuist geleakt en het wordt een competitieve shooter

Het is moeilijk om een gamer te vinden die niet heeft gehoord van Valve Corporation, ook bekend als Valve Software, mede opgericht door Gabe Newell en Mike Harrington. Valve is algemeen bekend als de ontwikkelaar van het grootste digitale distributieplatform voor pc-games: Steam, dat miljoenen games naar spelers over de hele wereld heeft gebracht.

Valve staat echter ook bekend om hun spelontwikkeling. Hun debuuttitel, de first-person shooter Half-Life uit 1998, was een kritisch en commercieel succes en had een blijvende invloed op het FPS-genre. In de jaren daarna bleven ze bejubelde games uitbrengen, zoals Counter-Strike, Portal, Day of Defeat, Team Fortress, Left 4 Dead 2 en recentelijk Half-Life: Alyx.

Hoewel de spellen van Valve niet vaak worden uitgebracht, zijn ze altijd van hoge kwaliteit. Daarom waren fans erg verbaasd toen onlangs afbeeldingen en video's over hun nieuwste spel met de titel Deadlock uitlekten en zich begonnen te verspreiden over sociale media, ondanks het feit dat Valve geen officiële aankondiging over dit spel heeft gedaan:

Het bericht bevatte vier screenshots die zogenaamd uit de game komen, waarop personages te zien zijn (één lijkt op de Sniper uit Team Fortress 2) die vechten in een stadsomgeving die lijkt op City 17 in Half-Life 2. Een andere screenshot toont een held met de naam Grey. Een ander screenshot toont een held met de naam Grey Talon, samen met beschrijvingen van de wapens en vaardigheden van het personage.

Valve had nog niet eerder laten doorschemeren aan Deadlock te werken, waardoor de onthulling nogal onverwacht kwam. Er is ook 18 minuten beeldmateriaal online gelekt, waarbij de leakers het spel beschrijven als een combinatie van Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite en Orcs Must Die. De kunststijl van het spel lijkt veel op die van Team Fortress 2 en Valorant en heeft een magische jaren veertig vibe.

De huidige gamemarkt wordt overspoeld met superpower shooters zoals Valorant, Overwatch en het aankomende Marvel Rivals, waardoor velen zich afvragen welke unieke elementen Valve's Deadlock aan het genre zal toevoegen. Dat is iets waar we tot de release van het spel op moeten wachten om erachter te komen.

Zoals altijd zorgt de prijsvergelijker van dLCompare ervoor dat gamers de beste deals krijgen. Zorg ervoor dat je het gebruikt om de laagste prijzen voor Valve's games te krijgen.

9.19€
Portal 2
Portal 2
6.94€
Portal
Portal
7.69€
Half Life
Half Life
  • Officiële website : Left 4 Dead
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Valve
  • Ontwikkelaar : Valve
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 17 november 2008
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief