BG PPC IG EN
 
 

Vier de verjaardag van de ARMA serie met een gratis spel

Vier de verjaardag van de ARMA serie met een gratis spel

De spellen in de ARMA serie behoren tot de meest uitdagende first-person shooters als het gaat om tactische vaardigheden en strategie. Ontwikkelaar Bohemia Interactive heeft zich erop toegelegd de spellen in de serie zo echt mogelijk te maken, en slaagt erin een vrij nauwkeurige weergave van moderne oorlogsvoering na te bootsen. De serie is nu 20 jaar oud en je kunt ARMA: Cold War Assault gratis op de PC krijgen om de verjaardag te vieren. 

ARMA: Cold War Assault werd oorspronkelijk uitgebracht als Operation Flashpoint: Cold War Assault in 2001, maar tien jaar later werd het als een reboot gelanceerd wegens een of ander eigendomsrechtenconflict met Codemasters, dat nog steeds het Operation Flashpoint handelsmerk bezit. Het spel is een tactische shooter die je onderdompelt in de prelude van de Derde Wereldoorlog. Het bevat een verhaalgedreven campagne met 20 missies die zich afspelen op drie verschillende eilanden. In ARMA: Cold War Assault kun je als lid van het leger verschillende rollen aannemen, waaronder voetsoldaat, tankbestuurder, of zelfs piloot, en elk daarvan biedt een andere spelervaring. Het spel bevat ook de originele Operation Flashpoint: Resistance uitbreiding, die het eiland Nogova toevoegt, een enorme locatie met meer dan 100 km2. Je kunt ook gebruik maken van een gedetailleerde missie-editor om je eigen campagnes te maken.

 

 

De graphics in ARMA: Cold War Assault zien er nogal oud uit, maar het spel biedt nog steeds een goede gameplay ervaring en je kunt het gratis krijgen. Alles wat je hoeft te doen is GOG te bezoeken om het spel te claimen en aan je bibliotheek toe te voegen, maar je moet je haasten, want het aanbod loopt zeer binnenkort af. Als je nieuw bent in de ARMA serie en je houdt van het soort ervaring dat ARMA: Cold War Assault biedt, dan moet je het nieuwste deel in de serie, ARMA III, eens bekijken, een open-wereld tactische shooter met een geweldige en actieve gemeenschap.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief