Void Bastards en Yooka-Laylee zijn gratis op de PC

Void Bastards en Yooka-Laylee zijn gratis op de PC

Twee jaar geleden begon Epic Games regelmatig gratis spellen aan alle spelers aan te bieden via hun digitale distributieplatform op de PC. Deze variëren van indie games tot AAA titels, waaronder hits als A Plague Tale: Innocence, dat onlangs beschikbaar was. Deze week kunnen zowel Void Bastards als Yooka-Laylee een plekje in je videotheek innemen als je dat wilt.

Void Bastards is een single-player strategische shooter die de clichés van het genre van tafel veegt. In dit spel moet je niet alleen schieten op alles wat beweegt; je moet ervoor zorgen dat het atypische Void Bastards team kan ontsnappen uit de nevel die Sargasso heet. Maar om dit te doen moet je je verstand en strategie gebruiken om elke missie zorgvuldig te plannen. Je speelt als een veroordeelde die verlaten ruimteschepen moet verkennen om je weg uit de nevel te vinden. Onderweg kom je vijanden tegen, maar je kunt ook grondstoffen verzamelen om je wapens te upgraden en allerlei nuttige en maffe gadgets te maken. En als je sterft, geen nood; je kunt met een heleboel verschillende gevangenen spelen en je voorwerpen behouden.

 


Yooka-Laylee is een platformspel dat lijkt op Banjo-Kazooie. Het beweert zelfs het spirituele vervolg ervan te zijn. Je speelt als twee personages, Yooka de kameleon en Laylee de vleermuis, en navigeert door verschillende werelden die op een bord zijn afgebeeld op de manier van Super Mario 64. In Yooka-Laylee proberen onze twee sidekicks te voorkomen dat Capital B boeken in geld verandert. Door de levels van het spel heen ontmoeten Yooka en Laylee een kleurrijke cast van personages, lossen ze puzzels op en verdienen ze schatten om nieuwe werelden vrij te spelen.

 

 

Void Bastards en Yooka-Laylee bieden twee totaal verschillende ervaringen, en je kunt ze in een paar klikken aan je bibliotheek toevoegen zonder een dubbeltje uit te geven, gewoon door de Epic Games Store te bezoeken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief