WiLD zou geannuleerd worden, volgens nieuwe geruchten

WiLD zou geannuleerd worden, volgens nieuwe geruchten

Het lijkt erop dat de projecten die de vader van Rayman lanceerde de laatste jaren niet erg populair zijn. Al een jaar lang zijn er verschillende wendingen gekomen om een domper te zetten op Michel Ancel's twee spellen die momenteel in ontwikkeling zijn, Beyond Good and Evil 2 en WiLD. En het is vooral het tweede dat ons vandaag zal interesseren, want over WiLD zijn onlangs nieuwe geruchten opgedoken. 

In 2014 ontdekten we het bestaan van WiLD tijdens de Gamescom en Sony's conferentie. Het nieuwe spel van Michel Ancel wordt niet door Ubisoft ontwikkeld maar door een onafhankelijke studio, Wild Sheep studios. Het spel werd gepresenteerd als een soort actie-avontuur dat de speler in het hart van een primitieve wereld vol wilde dieren dompelt, waar jagen, verzamelen, sjamanisme en de omgang met de fauna de regel lijken te zijn. We konden ook wat WiLD gameplay beelden ontdekken die er best aantrekkelijk uitzagen.

 

 

De communicatie over wat er met het spel gebeurt is echter verre van vloeiend, zoals dat bij Beyond Good and Evil 2 het geval is. Ubisoft bevestigde onlangs opnieuw dat het spel nog steeds in ontwikkeling was, ondanks de afwezigheid van informatie gedurende ongeveer een jaar. Er is al enkele jaren niets vasts over WiLD gezegd, en de laatste geruchten spreken van een pure en eenvoudige annulering van het spel.

Jeff Grubb bracht het onderwerp ter sprake tijdens een interview op Giant Bomb. De ingewijde twitterde ook dat de teams al sinds 2020 niet meer aan het spel werken. Natuurlijk moeten we dit alles met een korreltje zout nemen, want geen enkele officiële bron heeft de annulering van het PlayStation-exclusieve spel bevestigd. Nu er verscheidene jaren geen informatie over het spel werd gegeven en Michel Ancel's vertrek uit de videospelletjesindustrie, is er reden om pessimistisch te zijn over de toekomst van WiLD.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief