You are here
We also support
 
 
 
 

Informatie over icon TigerDirect TigerDirect

logo TigerDirect

TigerDirect.com werd opgericht om aan de behoeften van computergebruikers te voldoen, en vandaag zijn we een van de belangrijkste verkopers van computers en computerproducten in de industrie. Onze website is gerangschikt onder de "Top 25 Online Retailers" van de New York Times en onze catalogus is een leerboek voor computergebruikers geworden. Maar ons succes is gebouwd op een eenvoudig principe: voor elke klant zorgen alsof ze een lid van onze familie waren. Vanaf het begin was onze hoogste prioriteit een ongeëvenaarde klantenservice te bieden en onze klanten te helpen begrijpen hoe technologie hen kon helpen. We hebben altijd intelligente, beleefde mannen en vrouwen uitgenodigd om ons call center te bemannen; om je vragen te beantwoorden, aanbevelingen te doen en oplossingen te leveren. Onze website staat vol met de nieuwste producten, de beste aanbiedingen - en veel informatie om je te helpen zelf te beslissen. We zijn trots op elk lid van ons personeel, want zij maken het verschil.

Diensten geleverd door TigerDirect

Wij bieden de beste produkten van de industrie tegen de laagst mogelijke prijzen.
Wij bieden de meest complete productinformatie en fotogalerijen die er zijn.
Wij verzenden de meeste bestellingen nog dezelfde dag.
Wij geven onze klanten informatie - aan de telefoon, in onze winkel, of op onze website - om weloverwogen keuzes te maken. Elk van onze telefonische vertegenwoordigers wordt voortdurend opgeleid door de fabrikanten van de producten die we verkopen. Zij kunnen je vragen onmiddellijk beantwoorden.
Wij hebben koopkracht opgebouwd, wat betekent dat we producten kunnen kopen tegen prijzen die veel lager zijn dan die van onze concurrenten - en de besparingen aan jou doorgeven.
Wij bieden onze klanten regelmatige updates over nieuwe producten die elk uur in ons magazijn aankomen.
Wij bieden zakelijke en overheidsklanten onmiddellijke offertes, concurrerende prijzen en snelle levering.

TigerDirect is een officiële winkel die je kunt herkennen aan dit pictogram official store. Je ontvangt jouw cd-keys als tekst of afbeelding per e-mail, of per post voor jouw Fysiek box of hardware .

Betaalmethodes
American Express Carte Bleue MasterCard Visa

Gebruikersbeoordeling

Gemiddelde : 5.0/5 (5 stemmen)

Opmerkingen over TigerDirect

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief