Assassin's Creed Valhalla's uitbreiding zal deze maand niet klaar zijn

Assassin's Creed Valhalla's uitbreiding zal deze maand niet klaar zijn
15 apr. 2021 15:30

Hoewel Ubisoft behoorlijk goed werk heeft geleverd met Assassin's Creed Valhalla heeft het toch wat problemen met het halen van het schema met de komende DLC. Wrath of the Druids werd in februari aangekondigd, samen met andere post-launch content die in de Assassin's Creed Valhalla Season Pass zou zitten. Er zijn daarna een paar updates voor het spel verschenen, en we hebben de toevoeging gezien van River Raids, een optie om Eivor's uiterlijk in het spel aan te passen, en ook het Ostara Festival, een seizoensevenement dat aan Pasen doet denken. Wrath of the Druids is de eerste betaalde uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla en is inbegrepen in de seizoenspas, samen met het The Siege of Paris en The Legend of Beowulf.

 

 

De uitbreiding laat Eivor gloednieuwe locaties in Ierland verkennen, en volgt een verhaal dat zich richt op een oude druïdische cult. Er zijn nog niet veel andere details over de DLC onthuld, maar we hadden verwacht dat we het deze maand nog zouden kunnen spelen, want de release was oorspronkelijk gepland voor 29 april. Ubisoft schijnt wat problemen te hebben met de ontwikkeling en de uitbreiding zal niet op tijd klaar zijn, volgens een Tweet op het officiële Assassin's Creed account.

 

 

Het lijkt erop dat men werkt aan "het leveren van een meer verfijnde ervaring" met Wrath of the Druids, maar verder is er niets gezegd over de oorzaak van dit uitstel of de huidige staat van de uitbreiding, en we hebben ook geen nieuwe verschijningsdatum. We hopen dat Ubisoft Wrath of the Druids zo snel mogelijk beschikbaar maakt en we twijfelen er niet aan dat het ertoe zal bijdragen dat Assassin's Creed Valhalla voor de spelers een nog epischer avontuur wordt. Intussen biedt het spel je nog steeds veel inhoud om te verkennen, terwijl je een groep Vikingen leidt tijdens de invasie van Engeland in de 9e Eeuw.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief