You are here
We also support
 
 
 
 

Ostara seizoen begint in Assassin's Creed Valhalla

Ostara seizoen begint in Assassin's Creed Valhalla
19 mrt. 2021 20:00

Zoals we al een tijdje weten, heeft Ubisoft groots gedacht als het gaat om post-launch inhoud voor Assassin's Creed Valhalla. Sinds de release van het spel hebben ze extra inhoud toegevoegd met het Yule Season, dat rivierraids in het spel introduceerde, en meest recent gaf een update ons de mogelijkheid om onze wapenuitrustingen aan te passen. Maar Ubisoft is nog lang niet klaar met Assassin's Creed Valhalla.

Waar spelers waarschijnlijk reikhalzend naar uitkijken is de komst van de drie DLC's die voor Assassin’s Creed Valhalla zijn aangekondigd. De eerste heet Wrath of the Druids en we wisten dat die deze lente komt, maar er was geen specifieke verschijningsdatum voor. Tenminste, tot nu. Wrath of the Druids komt uit op 29 april, nog maar een maand. In deze uitbreiding reis je naar Ierland en om "de mysteries van een oude Druïdische sekte te ontrafelen". Je ontdekt er nieuwe landschappen, waaronder spookbossen. Wrath of the Druids zal verkrijgbaar zijn via de Season Pass, die ook de uitbreidingen Siege of Paris en The Legend of Beowulf zal bevatten, maar je kunt het ook los krijgen.

 

 

Intussen kunnen Assassin's Creed Valhalla spelers genieten van wat gratis content. De nieuwste update, die al beschikbaar is, brengt het Ostara Season, dat volgt op het Yule Season en je in staat stelt deel te nemen aan het Ostara Festival.

Na een lange, harde winter is er met de komst van de lente een tijd van feest aangebroken in Ravensthorpe: het Ostara-festival, een tijdelijk event van 18 maart tot 8 april. Ervaar een verkwikkende tijd op jacht naar eieren, of doe mee aan de festiviteiten met boogschieten, drinken en wat knokken. Bescherm de Raven Clan 's nachts tegen geesten die door het bos ronddolen en chaos verspreiden.

Je kunt nieuwe beloningen winnen tijdens het evenement, dat doet denken aan Pasen, en ook deelnemen aan nieuwe activiteiten. De lente nadert, ook in Assassin’s Creed Valhalla. Als je het spel nog niet hebt, aarzel dan niet om onze prijsvergelijker te bezoeken om het tegen de beste prijs te vinden.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief