Assassin's Creed Syndicate tijdelijk gratis verkrijgbaar

Assassin's Creed Syndicate tijdelijk gratis verkrijgbaar

Na de succesvolle release van Assassin's Creed Mirage wil Ubisoft de hype rond de serie hoog houden. Wat is een betere manier om dat te bereiken dan gratis exemplaren weg te geven van een van de delen uit de serie? Assassin's Creed Syndicate is het negende deel in de populaire actie-avonturenserie van Ubisoft. Het Franse bedrijf geeft nu alle spelers de kans om een gratis exemplaar van het spel op de pc te bemachtigen. Als je een exemplaar van het spel wilt claimen en het voorgoed van jou wilt maken, hoef je alleen maar naar Ubisoft Connect te gaan. Log in met je account of maak er een aan als je er nog geen hebt, en je kunt je exemplaar gratis krijgen. Het aanbod loopt tot 6 december, dus je hebt nog tijd om het proces te voltooien en je game te bemachtigen.

De onderwereld van Londen tot je dienst

Assassin's Creed Syndicate volgt de inspanningen van Jacob Fyre om een artefact te vinden dat verborgen ligt in Londen tijdens de geheime oorlog tussen de Assassijnen en de Tempeliers. Het verhaal speelt zich af in 1868, met de Industriële Revolutie die ten einde loopt en een stad in beroering door de drastische veranderingen in de economie. Jacob komt terecht in het gebied van de Tempeliers en zal worstelen om hun greep op de stad te ondermijnen terwijl hij probeert zijn missie te volbrengen en een Piece of Eden te vinden. Met een bruisende open wereld om te verkennen en nieuwe traversal mechanics, biedt Assassin's Creed Syndicate actie aan de laars en een spannende verhaallijn aan alle spelers die zich willen onderdompelen in een episch avontuur dat zich afspeelt in het Victoriaanse tijdperk.

 

 

Elke game in de Assassin's Creed-serie biedt een gedetailleerde weergave van een specifieke periode in de geschiedenis en biedt je een spannend avontuur dat zich in die periode afspeelt. Na Assassin's Creed Syndicate begon Ubisoft Assassin's Creed-games veel groter te maken in een proces dat zijn hoogtepunt bereikte met Assassin's Creed Valhalla. De serie is teruggekeerd naar zijn oorsprong in Assassin's Creed Mirage, dat een kleinere en intensere verhaalgedreven ervaring biedt met de nadruk op stealth en moordgameplay. Als je het spel nog niet hebt ontdekt, gebruik dan onze prijsvergelijker om een goedkope Assassin's Creed Mirage PC-sleutel te krijgen en kijk hoe de serie zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief