Eneba COM
 
 

Ubisoft viert het succes van Assassin's Creed Mirage

Ubisoft viert het succes van Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage is vorige week uitgebracht en het is een frisse wind door de serie. De vorige delen waren spectaculair, groots en overdreven groot, maar het avontuur met Basim in de hoofdrol en dat zich afspeelt in Bagdad in de 9e eeuw levert een ervaring op die net zo spannend is als andere Assassin's Creed-games, maar dan op een veel kleinere schaal. Wat Assassin's Creed Mirage mist aan omvang wordt gecompenseerd met intensiteit, verhaalvertelling en onderdompeling.

 

 

Het spel kan worden beschouwd als een terugkeer naar de oorsprong van een serie die was veranderd in iets heel anders dan wat het in het begin was. Dit betekent niet dat titels als Assassin's Creed Valhalla geen goede games waren, maar de nieuwste Assassin's Creed-games zijn enorme monsters die eng kunnen zijn voor spelers die op zoek zijn naar een intiemere ervaring. De gemeenschap die van Assassin's Creed houdt, had echt een spel nodig dat zich op de basis zou richten zonder een beetje intensiteit te verliezen, en Assassin's Creed Mirage is gearriveerd om die rol met groot succes te vervullen.

Het is klein, maar slaat hard toe

Volgens Ubisoft heeft Assassin's Creed Mirage in de eerste week zeer goede cijfers gehaald, ongeveer gelijk aan Assassin's Creed Odyssey en Assassin's Creed Origins. Het is ook Ubisofts grootste release op next-gen consoles, wat aantoont dat er een enorme spelersbasis stond te popelen om zo'n type spel te spelen.

Als nieuwsgierigheid heeft Ubisoft een aantal leuke prestaties onthuld die de spelers in Assassin's Creed Mirage tot nu toe hebben bereikt:

  • 479 collectieve jaren doorgebracht op de daken van Bagdad
  • 60 miljoen geloofssprongen
  • 1,2 miljoen straatkatten aaien

 

 

Zijn reis beginnen met zo'n positief onthaal is goed nieuws voor het nieuwste deel in een geliefde franchise. Assassin's Creed Mirage zal de komende weken ongetwijfeld nog verder groeien. Ubisoft heeft al bevestigd dat er geen DLC in de maak is, en dat is een heel goed idee voor een spel als dit omdat ze het verhaal klein willen houden. In elk geval, als je het spel nog moet ontdekken, zijn de beste deals voor Assassin's Creed Mirage PC keys beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief