Baldur's Gate en Icewind Dale series krijgen een belangrijke update

Baldur's Gate en Icewind Dale series krijgen een belangrijke update

De meeste fans van rollenspellen hebben Baldur's Gate en Icewind Dale series gespeeld of er over gehoord. Die klassiekers worden niet voor niets tot de beste spellen in het genre gerekend. Ze bieden een epische verhaallijn, massa's uren spannende gameplay, veel missies, en ze zijn gebaseerd op een van de populairste universums van Dungeons and Dragons tabletop RPG, Forgotten Realms. Deze series zijn zo populair dat er verbeterde versies van de oorspronkelijke spellen zijn die ze aan moderne machines hebben aangepast. Baldur's Gate, Baldur's Gate 2, en Icewind Dale Enhanced Editions laten je allemaal van deze spellen genieten met geremasterde graphics en ze bevatten alle extra inhoud die voor elk van de spellen is uitgebracht, zodat je niets mist, en ook enkele extra Features. De nieuwe edities hebben ertoe bijgedragen dat de serie zijn rechtmatige plaats aan de top van elke lijst van rollenspellen heeft behouden, en ze zullen daar waarschijnlijk nog lang blijven staan, want Baldur's Gate III is momenteel in ontwikkeling bij Larian Studios en het is een van de meest geanticipeerde spellen in het genre.

 

 

Het enige probleem met die remasters is dat de technologie met een verbazingwekkende snelheid vooruitgaat en dat spellen nogal snel verouderd kunnen raken. Maar in sommige gevallen is het de moeite waard om ze aan de nieuwe omstandigheden aan te passen, en dit is zo'n geval. Baldur's Gate Enhanced Edition, Baldur's Gate 2 Enhanced Edition, en Icewind Dale Enhanced Edition zijn zojuist opgewaardeerd naar 64-Bit, waardoor de systeemcompatibiliteit met moderne machines verbetert. Het enige nadeel is dat 32-Bit besturingssystemen niet langer ondersteund worden, dus je zult je software moeten upgraden als je deze spellen wilt spelen. Samen met die verandering voegt de 2.6 Update extra Features toe voor de drie spellen, waaronder nieuwe locaties, personage portretten, stem sets, en lokalisatie opties, en ook enkele bug fixes.

 

 

Als je geïnteresseerd bent in een gedetailleerde lijst van alle veranderingen in deze update kun je ze vinden in de officiële patch notes die je hier kunt lezen. Als je je wilt verdiepen in een epische zwaard en tovenarij ervaring in een fantasiewereld en je hebt deze spellen nog niet geprobeerd, dan kun je Baldur's Gate Enhanced Edition, Baldur's Gate 2 Enhanced Edition, en Icewind Dale Enhanced Edition tegen de beste prijs vinden op onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief