Eneba COM
 
 

Icewind Dale : Enhanced Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Icewind Dale: Enhanced Edition is een revival van het klassieke rollenspel dat oorspronkelijk in 2000 werd uitgebracht. Ontwikkeld door Beamdog, voegt deze versie bijgewerkte graphics en gameplay mechanica toe, waardoor het toegankelijk is voor moderne spelers. Het spel speelt zich af in de fantasiewereld van de Forgotten Realms, waar je een groep avonturiers bestuurt terwijl ze door de gevaarlijke wildernis van de Icewind Dale regio reizen.



    De gameplay doet denken aan klassieke Dungeons & Dragons-spellen, met real-time gevechten en partijbeheersystemen. Je verkent een verscheidenheid aan omgevingen, van besneeuwde toendra's tot oude ondergrondse grotten, waarbij je vecht tegen monsters en opdrachten voltooit naarmate je verder komt. Terwijl je door de harde wereld van Icewind Dale navigeert, moet je gebruikmaken van de unieke vaardigheden van elk personage om uitdagingen te overwinnen en te overleven. Een van de belangrijkste kenmerken van Icewind Dale: Enhanced Edition is het systeem voor het creëren van personages. Je kunt een hele groep uit het niets samenstellen en kiezen uit verschillende klassen en rassen, elk met hun sterke en zwakke punten. Je moet de vaardigheden van je groep zorgvuldig afwegen om de obstakels te overwinnen, en het spel biedt volop mogelijkheden om je personages aan te passen en te upgraden naarmate je vordert. Met een breed scala aan spreuken, wapens en uitrusting zijn er talloze manieren om je speelstijl aan te passen en je groep te laten overleven.



    Al met al isIcewind Dale: Enhanced Edition een must-play voor fans van klassieke RPG's en Dungeons & Dragons. Met vernieuwde graphics en gameplay mechanics, biedt het een frisse kijk op een geliefde klassieker terwijl het trouw blijft aan de originele ervaring. Van de uitdagende gevechten tot het rijke verhaal, dit spel biedt voor elk wat wils. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een nieuwkomer in de wereld van RPG's, Icewind Dale: Enhanced Edition zorgt zeker voor uren spannende gameplay en onvergetelijk avontuur.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Icewind Dale : Enhanced Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Icewind Dale : Enhanced Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief