Instant Gaming EU
 
 

Bioware teast dat Mass Effect Will Continue

Bioware teast dat Mass Effect Will Continue

Het is een jaar geleden dat Bioware tijdens The Game Awards een filmische trailer vrijgaf, waarin de toekomst van Mass Effect werd geplaagd (zie de volgende trailer om je geheugen op te frissen). De aankondiging bevestigde zo'n beetje niet alleen remasters van de geliefde trilogie, maar zinspeelde ook op de prille ontwikkeling van het volgende Mass Effect deel. 

Op 7 november jl. ging Bioware nog een stap verder door een teaser poster uit te brengen met de gewaagde aankondiging: "Mass Effect Will Continue".

 

 

Deze aankondiging valt samen met N7 Dag, waarop Bioware alles wat met Mass Effect te maken heeft viert. De poster is slechts de hap om fans hongerig te maken naar meer inhoud. Nu al is de rijk gedetailleerde poster het onderwerp van veel speculatie: waar kijken we nu precies naar?

Details die er bij de kijker uitspringen zijn de merktekens op het ruimteschip: SFX, wat oorspronkelijk de naam van Mass Effect was voordat die veranderd werd. Dit wijkt opvallend af van de XTB of XT8 markeringen op het schip in de teaser.

Vervolgens blijken de vier bemanningsleden die de krater naderen te bestaan uit een asari op kop en een krogan die volgt. Speculaties plaatsen de asari op Liara T'soni, wat logisch is omdat ze een fanfavoriet is en een belangrijke rol speelt in het Mass Effect verhaal. Het is moeilijk om de gezichten en rassen van de andere personages te zien, maar het is mogelijk dat het dezelfde bemanning is als die in de teaser.

Alle vier de bemanningsleden naderen een half begraven lijk in het stof. Zou dit een geth kunnen zijn? En wat heeft die krater gemaakt? Moet zijn vreemde vorm een soort aanwijzing zijn?

We zullen waarschijnlijk antwoorden krijgen naarmate er meer details over het nieuwe Mass Effect komen. Blijf op de hoogte van nieuws over wanneer Mass Effect 4 uitkomt. En als je ideeën hebt over de aanwijzingen die in deze afbeelding verborgen zijn, laat het ons dan weten in de reacties hieronder.

 

 

Intussen kun je, als je het nog niet gespeeld hebt, goedkope prijzen voor Mass Effect: Legendary Edition uit onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief