You are here
We also support
 
 
 
 

Bungie onthult Destiny 2's Season of the Haunted

Bungie onthult Destiny 2's Season of the Haunted
NEWS 24 mei 2022 15:00

Het universum van Destiny 2 is in voortdurende evolutie. Ontwikkelaar Bungie heeft ervoor gezorgd dat de lore van de verschillende uitbreidingen en gebeurtenissen die in de loop der jaren voor het spel zijn verschenen, vergezeld gaat van de veranderingen die nodig zijn om hun invloed op verschillende plaatsen in het melkwegstelsel weer te geven. Als je bedenkt dat Destiny 2 al 16 seizoenen heeft doorlopen, is dat heel wat. Met het volgende seizoen dat vandaag begint, heeft Bungie nog meer veranderingen in petto, want het brengt de spelers naar plaatsen die ze in het verleden bezochten, maar met een nieuw scala aan activiteiten in de reikwijdte. Je kunt de Season of the Haunted presentatie video hieronder bekijken.

 

 

Season of the Haunted

Een van de meest iconische sterrenschepen van Destiny 2 keert dit seizoen terug. Na Nessus verlaten te hebben, zijn de Leviathan en keizer Calus van de Cabal teruggekeerd naar ons zonnestelsel. Het schip is gestationeerd naast de Maan, waar het enkele van haar Nachtmerries op zich neemt. De Leviathan is een massief schip dat in staat is hele planeten op te slokken, en het is het perfecte scenario voor de Wachters om nieuwe activiteiten op zich te nemen. Nightmare Containment is een gratis openbaar evenement dat alle spelers kunnen bezoeken, terwijl Sever en de verhaalmissies alleen beschikbaar zijn voor wie de Season Pass bezit. Het Season of the Haunted brengt ook vier nieuwe seizoenswapens en tal van cosmetische opties die je kunt vrijspelen, evenals de Solar 3.0 subklasse herbewerking.

Als je een doorgewinterde Destiny 2 speler bent, hoeven we je niet aan te raden om The Witch Queen uitbreiding voor de beste prijs te halen, want het is heel waarschijnlijk dat je hem al hebt. Als je je afvraagt hoe het mogelijk is dat Destiny 2 na zoveel jaren de aandacht van het publiek blijft vasthouden, moet je het spel eens gratis uitproberen. Destiny 2 New Light geeft je toegang tot alle inhoud die vóór de Shadowkeep uitbreiding verscheen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief